Otvorene su naknadne prijave za učešće u 12. Međunarodnoj studentskoj nedelji u Beogradu!

  Datum Isteka: 28/05/2018

  Organizacija Svetski omladinski talas odlučila je da otvori naknadne prijave za učešće na 12. Međunarodnoj studentskoj nedelji u Beogradu 2018 (ISWiBInternational Student Week iBelgrade), festivalu edukativnog i zabavnog karaktera koji će se održati od 15. do 23. jula u glavnom gradu Srbije pod nazivom ,,Preuzmi inicijativu“.

  Iako je dobijeno više od 1000 prijava iz celog sveta, usled velike zainteresovanosti koja i dalje traje, odlučili smo da pružimo još jednu priliku svim mladim profesionalcima koji žele da učestvuju na festivalu.

  Svake godine, ISWiB okupi oko 200 studenata iz skoro 50 zemalja sveta i predstavlja najveći studentski festival tog tipa u jugoistočnoj Evropi. Tokom osam dana ovogodišnjeg festivala učesnici će imati priliku da učestvuju u raznim programima kao što su debate, Sajam država, Parada zastava, ali i u radionicama koje predstavljaju ključan element festivala i koje se iz godine u godinu bave popularnim svetskim temama i problemima. Podelite svoje ideje i stavove sa kolegama iz Indonezije, Norveške, Meksika, Litvanije, Rusije, Urugvaja, ali i regiona, u okruženju bez predrasuda, nasilja, ksenofobije i govora mržnje. Stupite u kontakt sa izvanrednim stručnjacima iz različitih oblasti i iskoristite stečeno iskustvo za unapređenje svog okruženja ili pokretanje sopstvenog projekta!

  Još jednom posebno ohrabrujemo mlade sa hendikepom koji dolaze iz Srbije, kao i pripadnike drugih osetljivih grupa, da se prijave i učestvuju jer će od ove godine festival biti prilagođen njiima u cilju promovisanja važnosti povezivanja svih mladih iz Srbije sa vršnjacima iz zemlje i sveta, kao i uključivanja u sve aktivnosti festivala kroz inkluzivne grupe.

  Ove godine organizovaće se 10 različitih radionica o kojima se više detalja nalazi na našem sajtu www.iswib.org.

  Proces prijave sadrži dva koraka:

  1.korak: popunjavanje online formulara

  2.korak: Skajp intervju na engelskom jeziku

  Uslovi za učestvovanje:

  1.Učesnik treba da bude student ili diplomac koji je nedavno diplomirao.

  2.On/ona mora da ima između 18 i 30 godina.

  3.Učesnik mora da ispuni oba koraka procesa prijave (popunjavanje online formulara + Skajp intervju).

  4.Učesniku ne treba viza.

  PODELI
  Nađa Stojanović
  Studentkinja treće godine na smeru menadžment na Fakultetu organizacionih nauka.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here