Ovog raspusta besplatno na bazen!

Sredom besplatno na otvorenim bazenima i iznajmljivanje rolera i bicikala na Adi

U okviru besplatnih programa za vreme letnjeg raspusta za učenike osnovnih i srednjih škola Sekretarijat za sport i omladinu obezbedio je jedan dan u nedelji (sreda) za besplatno korišćenje bazena. Većina bazena počinje sa ovim programom od danas i trajaće do 31. avgusta.

besplatno

Naš cilj je da svake godine obogatimo sadržaj za vreme školskog raspusta. Ove godine nas očekuje jako lep projekat u saradnji sa JP „Ada Ciganlija”. Uz đačku knjižicu, učenici osnovnih i srednjih škola imaće priliku sredom da besplatno iznajme bicikle ili rolere. Upravo ovakvim projektima i novinama želimo da mladima pružimo što više besplatnog sadržaja – rekao je Slavko Gak, gradski sekretar za sport i omladinu.

Bazeni na kojima je sredom besplatan ulaz su: Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije, Ustanova za fizičku kulturu Sportsko-rekreativni centar „Tašmajdan”, JP Sportski centar „Olimp – Zvezdara“, Vaterpolo klub „Partizan” (Banjica), Javno preduzeće Sportsko-poslovni centar „Novi Beograd”, Ustanova za vršenje javne službe u oblasti fizičke kulture Sportsko-rekreacioni centar „Ljubomir Ivanović Gedža” I JP Sportsko-kulturni centar ,,Obrenovac”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here