PEACE CAMP WALDHÜTTL u Inzbruku, Austriji

Ovaj kamp preporučujemo svima koji nikada nisu posetili prelepi alpski grad Inzbruk, a još više onima koji su već bili – jer pruža sasvim drugu perspektivu na ovo mesto!

Waldhüttl okuplja ljude najrazličitijih pozadina, iskustava i interesovanja, to je dom manjinskih i marginalizovanih grupa, volontera, nomada i hodočasnika.Tipovi posla koji će volonteri raditi su različiti – od građevinskih i baštenskih zadataka, sve do organizacije sportskih aktivnosti i drugih manifestacija.

PEACE CAMP WALDHÜTTL u Inzbruku, Austriji

Uključite se u ovaj fantastični projekat! Više informacija o ovom kampu i prijavni formular možete ovde.

Volonterski centar Vojvodine poziva sve zainteresovane da se prijave na neki od radnih kampova organizovanih u okviru međunarodne mreže organizacija Service Civil International. Volonterski radni kampovi su kratkoročni volonterski program koji za cilj imaju pomoć lokalnim zajednicama na rešavanju nekog određenog problema. Uz prijavu na kamp plaća se i članarina u iznosu od 4.000 dinara, volonteri zatim sami snose troškove puta i vize (ukoliko je onapotrebna), dok kao naknadu za svoj rad i doprinos dobijaju besplatan smeštaj i hranu. Kampovi traju između sedam dana i tri nedelje, a radon vreme na kampu je do 6 sati dnevno, dok su vikendi uglavnom slobodni. Na volonterskim kampovima se okupljaju mladi iz celog sveta, oni zajedno rade, žive, razmenjuju iskustva i stiču nova, kao i nove veštine i poznanstva, pa i prijateljstva za ceo život!

Sve kampove koje trenutno imamo u ponudi možete naći na sajtu. A za bilo kakva pitanja možete nam pisati na [email protected]ili posetiti naš sajt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here