PMevents: Aktuelna IT zanimanja – iskustva web programera

Izbor zanimanja, apliciranje za posao i pisanje biografije su samo neki od brojnih zadataka sa kojima se mladi suočavaju prilikom zapošljavanja. U želji da Vam pojednostavimo ovaj složen proces i učinimo vas sigurnijim, pripremili smo niz tematskih radionica koje vam pružaju priliku da naučite nove stvari i praktično primenite to znanje. 

PMevents su BESPLATNI događaji koji imaju za cilj osnaživanje pojedinaca u procesu traženja posla, ukazivanje na različite mogućnosti radnog angažovanja i sticanje modernih znanja i veština koje su neophodne pri zapošljavanju.

Nakon uspešno održane radionice pod nazivom „Od biografije do intervjua“, druga u nizu besplatnih radionica koje organizujemo je na temu: Aktuelna IT zanimanja – iskustva web programera. Radionicu realizujemo u saradnji sa našim partnerima iz kompanije Teletrader.

PMevents Aktuelna IT zanimanja iskustva web programera

Ukoliko ste spremni da prihvatite promene 21. veka koje nas obavezuju na informatičko opismenjavanje, ali ne znate kako da počnete i u kom pravcu da krenete sa edukacijom mi smo raspoloženi da vam pomognemo i svojim stručnim znanjem i iskustvom otvorimo vidike ka IT zanimanjima za kojima postoji mnogo veća potražnja na tržištu rada nego što je ponuda.

Agendu možete pogledatiovde.

Prijave možete slati do 25. februara do 17h. Sve odabrane učesnike ćemo obavestiti do 25. februara do 19h. Prijave slati preko formulara

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here