Razlivalište traži saradnike

Ovo je poziv za sve studente na završnim godinama kao i za one koji su nedavno završili fakultet. Nudimo više različitih prilika za stručnu praksu, od ljudskih resursa, preko komunikacija i dizajna, a tražimo i organizatore i fasilitatora na događajima za Social Impact Award.

Otvoreno je 7 različitih pozicija, sve su volonterskog tipa a zahtevaju oko 10ak sati rada na nedeljnom nivou. Stručna praksa obuhvata i mentorski rad sa iskusnijim kolegama, kao i saradnju sa celim timom Razlivališta. Prijave su otvorene do 22. februara, preko vebsajta organizacije.

Razlivalište

Razlivalište razigrava mlade koji su spremni i hrabri da preduzmu društvene promene!  Organizacija je nastala 2014. godine sa idejom da mlade ljude upozna sa društvenim preduzetništvom i stvori ohrabrujuće okruženje za razvoj preduzetništva mladih. Projekti na koje su posebno ponosni obuhvataju Social Impact Award (2015, 2016) i Unreasanable Lab (2016).Organizovali su više od 50 događaja, na kojima su razgovarali sa više od 600 mladih, nagradili su 8 timova kroz SIA program, a ubrzali razvoj 9 projekata kroz ULab.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here