Počeo USF Gaming Fair – Igraj za Ognjena!

Danas, 24. marta, zvanično je otvoren prvi humanitarni gejming turnir USF Gaming Fair u Ultra Centru Galaktika u Delta City-ju. Takmičari su turnir započeli retro igricom CS 1.6, dok će za sutrašnju vatrenu atmosferu biti zadužena mnoga poznata imena domaće gejming scene kao što su Baka Prase, Sa1na, JSRapunzel, Zon1q, NikolaRN i Isidora Maksić. Oni će zajedno sa nama navijati i gledati okršaje u igricama novijeg izdanja CS Go, LoL i Pes17.

Igraj za Ognjena

Događaj su podržali i SupremeNexus, NiKo, DoubleAim i mnoga zvučna imena gejming scene koji nisu u mogućnosti da prisustvuju, ali i portali Klan RUR, LoL Sebia, CS-GO.rs i mnogi drugi. Pored timova koji će se takmičiti, prijavile su se i dobro poznate ekipe RUR, ASUS x25 i Instinkt. Gejmeri su podršku dobili i od Asusa, United Media-e, Fortuna Gaming-a i Ministarstva za omladinu i sport Republike Srbije. Ceo događaj je propraćen od strane medija, kao i gejming i drugih portala.

Sama završnica turnira biće u nedelju, 26. marta, kada će kompanije koje se bave razvojem igara u Srbiji pokušati da mladima približe ovu trenutno najbrže rastuću industriju na svetu. Takođe, zainteresovani za potencijalan rad u ovim kompanijama će biti u prilici da predaju svoj CV.

Ulaz će biti slobodan za sve posetioce. Kako je USF Gaming Fair humanitarnog karaktera i čiji je cilj skupljanje novčanih sredstava za Ognjena Petrovića, studenta koji boluje od Hočkinovog sindroma, pozivamo Vas da i Vi zaigrate za Ognjena i pomognete mu u njegovoj bici za život uplatom donacije na račun humanitarne fondacije “Budi Human” 160-458763-23 ili slanjem SMS-a sa sadržajem 225 na 3030, čime donirate 200din.

Za više informacija zapratite našu fejsbuk stranicu ili event.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here