Poklon knjige! Proširite svoju kućnu biblioteku uz Lagunu i PM

U aprilu smo pokrenuli jednu novinu za vas, i to na nivou cele Srbije, i za sada dobijamo sjajne komentare od vas. 😀 Obećali smo vam da ćemo na svake dve nedelje, za vas imati po dve poklon knjige koje vam daruje izdavačka kuća Laguna! Knjige će moći da dobije bilo ko od vas jer će biti deljene na teritoriji cele Srbije i moći ćete da ih preuzmete u najbližoj knjižari Lagune.

Ovog puta delimo dve sjajne knjige – „Neznanac“, jednog od bestselera New York Times-a, Harlana Kobena (na FB) i knjigu dobitnika nemačke književne nagrade za 2014. godinu, „Kruso“, Luca Zajlera (na Instagramu).

Kako do knjiga, o čemu nam pričaju, ali i gde i kada ih delimo… pročitajte u nastavku.

laguna portal fb

Ovog puta vam na Fejsbuk donosimo i poklanjamo delo „majstora napetosti“ i bestseler autora New York Times-a, Harlana Kobena – „Neznanac“, a u nastavku pročitajte samo neke od kritika za ovaj triler roman:

„Napeti triler čiji je opčinjavajuć i složen zaplet sasvim moguć i jeziv.“ Huffington Post

Neznanac nije samo triler, to je zapanjujuće delotvorna priča koja pruža dokaze o potrazi jednog čoveka prevashodno za vlastitim identitetom… Sjajan roman koji ne treba preskočiti.“ Providence Journal

*** Laguna i PM imaju poklon(e) za vas: Dve knjige svake dve nedelje za naše čitaoce!

*** Saznajte prvi informacije koje se tiču nas, mladih! Šta je to novo u gradu, festivali, studentska obaveštenja

„Ovaj roman je poput Neznanca koji je iskrsnuo pred vašim očima i što ga duže posmatrate, sve više želite da ga upoznate.“ Associated Press

„Glatko pripovedanje brzinom od koje staje dah.“ Houston Chronicle

A što se tiče naše druge ovonedeljne knjige, „Kruso“. Nije to taj na kog mislite Ostrvska pustolovina, priča o nesvakidašnjem prijateljstvu i društvena utopija, Kruso je prvi roman višestruko nagrađivanog nemačkog pesnika i pripovedača Luca Zajlera u kojem se premošćuje vreme od dramatičnih događaja uoči ujedinjenja Nemačke do današnjih dana.

Kruso je u okviru savremene nemačke književnosti prvi dostojan pandan Čarobnom bregu Tomasa Mana.“ Der Spiegel

„Najluđi, najzanimljiviji i najsloženiji roman koji se pojavio ove godine bez sumnje je Zajlerov Kruso – pravo umetničko delo!“ Berliner Zeitung

*** PRATITE NAS: Svake nedelje vodimo vas na nekoliko mesta –bioskopi, pozorišta, muzeji, izložbe, posete

„Velika pripovest o različitim oblicima slobode… konkretna istorijska situacija poslužila je autoru kao podloga za ovaj čudesan, poetski nadahnut roman.“ 3sat Kulturzeit

„Veličanstvena knjiga, mnogo više od najboljeg romana godine.“ Deutschlandradio Kultur

Laguna knjige

Kako možete dobiti neku od knjiga koje smo vam spremili u dogovoru sa timom Lagune (samo tri brza koraka):

Knjigu „Neznanac“ delimo na na zvaničnom Fejsbuk nalogu PortalMladi, a kako biste bili potencijalni dobitnik, potrebno je da:

  1. Zapratite zvanični Twitter nalog PortalMladi  (https://twitter.com/PortalMladi)
  2. Na FB stranici gde smo postavili tekst da delimo Laguna knjige, morate da lajkujete taj post i da,
  3. Takođe, na našoj FB stranici, u komentaru posta gde se dele knjige napišite odakle ste (iz kog ste grada) i zašto baš ta knjiga treba da ode u tvoje ruke.

Ko želi da učestvuje u „igri“ za knjigu „Kruso“, neka poseti naš zvanični Instagram nalog gde ćete naći sve intrukcije kako da učestvujete.

To je to. Detalji odabira srećnih dobitnika, vreme njihovog objavljivanja kao i način preuzimanja knjiga biće objavljeni na zvaničnom Fejsbuk nalogu PortalMladi.

SREĆNO svima i da čitamo zajedno

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here