POKLONITE ZVEZDU SA NEBA… Ali bukvalno!

Želite vašoj srodnoj duši da skinete zvezde sa neba, ili ste to bar obećavali? Sada je to i moguće, delimično…

Cena ovog krajnje kreativnog poklona je 16.520 dinara, a ceo posao, uključujući i dobijanje uramljenog sertifikata, završava se posredstvom sajta www.originalnipokloni.com. Zapravo, Vi ne posedujete tu koju vidite, nego imate pravo da odaberete jednu u date joj ime i to ime biće zvanično samo Vaše. Ovde se ne radi o zvezdama koje su vidljive goilim okom (kojih ima 3.000), jer sve su one davno otkrivene i dodeljena su im imena koja se ne mogu menjati. Vi možete da birate između svih onih zvezda koje nisu vidljive golim okom…

Ova usluga je je dostupna svim ljudima koji su spremni da izdvoje datu sumu novca za ovako nešto.

Na ovaj korak odlučile su se mnoge javne ličnosti kao što su Tijana Dapčević, Marija Šerifović, Ana Nikolić i voditeljke Olivera Kovačević, Sanja Marinković, Branka Nevestić, glumica Iva Štrljić, manekenka Nataša Vukoje.

Nedavno je i teniserka Jelena Janković, kao novogodišnji poklon, dobila svoju zvezdu na nebu od kompanija „Knjaz Miloš„ i „Akva viva”. Zvezda po imenu Džej Džej sija u SC2 sazveždju Herkules, severnog cirkularnog polarnog regiona.

– Nisam mogla da verujem kad sam saznala da sam dobila zvezdu na nebu. To je nešto sasvim neverovatno i presrećna sam – rekla je Jelena.

Naravno tu su i imena svetske scene kao što su Majkl Džekson, Elvis Prisli, kraljica Elizabeta, princeza Dajana, Džon Travolta, Opra Vinfri, Harison Ford, Arnold Švarceneger, Bil Klinton, Martin Luter i drugi…

Ukoliko se desi da vaša zvezda padne, što je realna mogućnost, dobićete neku drugu zvezdu i sve to o trošku firme. Zato, budite kreativni i oduševite vaše voljene.

Autor: Nebojša Janković

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here