Posao – asistent za komunikacije BCBP

  Ako ste diplomirali na fakultetu društvenih nauka, dobro poznajete medijsku scenu i društvene mreže, prijavite se za posao u BCBP.
  asistent za komunikacije

   

  Beogradski centar za bezbednosnu politiku (BCBP) raspisuje konkurs za angažman jednog/e asistenta/kinje za komunikacije.

  Rok za prijave je 8. februar

  Tražimo ambicioznu i vrednu osobu, sposobnu da brzo uči i još brže se prilagođava. Neophodno je iskustvo u komunikacijskim poslovima, napredno znanje engleskog jezika i društvenih mreža. Prednost je poznavanje tehnika kreiranja sadržaja za internet, civilnog društva i bezbednosnih tema. 

  Ovom prilikom nudimo angažman na ugovor o radu na određeni period, sa mogućnošću produženja i stalnog zaposlenja, zavisno od uspeha u radu i prikupljanju sredstava. Asistent/kinja za komunikacije će raditi pod supervizijom saradnika sa komunikacije. 

  Format prijave:

  BCBP pruža jednake mogudnosti svima i ohrabruje kandidate koji ispunjavaju potrebne uslove i smatraju da mogu odgovoriti na postavljene zahteve da kompletne prijave pošalju mejlom s naznakom „PRIJAVA NA KONKURS ZA ASISTENTA/KINJU ZA KOMUNIKACIJE“ na adresu [email protected]najkasnije do 8. februara 2016. godine.

  U prijavi je potrebno poslati:

  • biografiju,
  • motivaciono pismo,
  • kontakt podatke dve osobe koje Vas preporučuju.

  Detaljan opis posla i kvalifikacija možete pročitati u dokumentu ispod. 

   
   
  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here