Posao – asistent za komunikacije BCBP

Ako ste diplomirali na fakultetu društvenih nauka, dobro poznajete medijsku scenu i društvene mreže, prijavite se za posao u BCBP.
asistent za komunikacije

 

Beogradski centar za bezbednosnu politiku (BCBP) raspisuje konkurs za angažman jednog/e asistenta/kinje za komunikacije.

Rok za prijave je 8. februar

Tražimo ambicioznu i vrednu osobu, sposobnu da brzo uči i još brže se prilagođava. Neophodno je iskustvo u komunikacijskim poslovima, napredno znanje engleskog jezika i društvenih mreža. Prednost je poznavanje tehnika kreiranja sadržaja za internet, civilnog društva i bezbednosnih tema. 

Ovom prilikom nudimo angažman na ugovor o radu na određeni period, sa mogućnošću produženja i stalnog zaposlenja, zavisno od uspeha u radu i prikupljanju sredstava. Asistent/kinja za komunikacije će raditi pod supervizijom saradnika sa komunikacije. 

Format prijave:

BCBP pruža jednake mogudnosti svima i ohrabruje kandidate koji ispunjavaju potrebne uslove i smatraju da mogu odgovoriti na postavljene zahteve da kompletne prijave pošalju mejlom s naznakom „PRIJAVA NA KONKURS ZA ASISTENTA/KINJU ZA KOMUNIKACIJE“ na adresu [email protected]najkasnije do 8. februara 2016. godine.

U prijavi je potrebno poslati:

  • biografiju,
  • motivaciono pismo,
  • kontakt podatke dve osobe koje Vas preporučuju.

Detaljan opis posla i kvalifikacija možete pročitati u dokumentu ispod. 

 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here