Posao iz snova za ljubitelje putovanja i Instagrama

Svima koji su sanjali o putovanju karipskim arhipelagom i uživanju u suncu i neverovatnim koktelima, san sada može postati stvarnost. Naime, Britanska turistička agencija Royal Caribbean, koja se bavi organizacijom krstarenja, nudi plaćeno stažiranje za kanditate sa ostrva.

Opis posla vrlo je jednostavan. Odabrani kandidat potpuno besplatno na tri njihova kruzera Ovation of the Seas iz Pekinga, Anthem of the Seas iz New Yorka i Freedom of the Seas iz Barselone, uživa koliko god može i fotografiše prekrasne slike za službeni instagram nalog.

ljubitelje putovanja

Za ovu neverovatno primaljivu ponudu prijave se vrše tako što kandidati na svom vlastitom Instagram nalogu objave fotografiju ili video s nekog putovanja, označe objavljeni sadržaj s @RoyalCaribbeanUK i dodaju #ExtraodinaryExplorer u opis. Ovo je pravi omladinski posao.

Zanimaju te putovanja – pratite tekstove u našoj rubrici.

Sve dnevne troškove i troškove smeštaja pokriva turistička agencija The Royal Caribeean UK, a odabrani srećnik ili srećnica dobiće i 3000 funti džeparca. Važno je napomenuti da kandidati moraju biti stariji od 21 godine i da se na mogu prijaviti samo stanovnici Velike Britanije i Irske.

Nama ništa drugo ne preostaje nego da se nadamo da će i neka agencija iz Srbije organizovati sličan konkurs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here