Poseta kompaniji MANPOWER GROUP

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu organizuje posetu kompaniji ManpowerGroup za studente završnih godina i diplomirane studente Elektrotehničkog, Matematičkog i Fakulteta organizacionih nauka (informacioni sistemi i tehnologije). Poseta će se održati u utorak, 26.04.2016. u periodu od 10 do 12 časova.

Posetioci će imati prilike da obiđu prostorije kompanije, saznaju više o njenoj delatnosti, o procesu regrutacije i selekcije,  očekivanjima od zaposlenih, kao i benefitima rada u njoj. Takođe, moći će da u neformalnoj atmosferi popričaju sa zaposlenima, postavljaju pitanja i čuju iskustvo mlade osobe koja je uspešno završila praksu i nastavila karijeru u kompaniji.

Kompanija ManpowerGroup sarađuje sa poznatim IT kompanijama i pomaže im da nađu talentovane kandidate za svoje timove zaposlenih. U svom timu za regrutaciju kompanija želi mlade ljude koji završavaju studije ili su diplomirali na fakultetu iz IT oblasti, a koji su zainteresovani da rade u oblasti ljudskih resursa. S obzirom da je broj posetilaca kompaniji ograničen, ovakvi kandidati će imati prednost. Takođe, u toku je prijavljivanje na konkurs za IT Recruitment Internship program, o kojem se detaljnije informacije mogu naći OVDE.

Prijavljivanje za posetu traje do petka, 22.aprila u 14 časova, a obavlja se putem FORMULARA.Ovo je još jedna u nizu poseta koje Centar za razvoj karijere organizuje u okviru programa “Posete kompanijama – saznajte iz prve ruke”, a koja ima za cilj da pomogne studentima i diplomiranim studentima da saznaju više o tržištu rada i što bolje se na njemu pozicioniraju.

Centar za razvoj karijere
Centar za razvoj karijere

Datum posete: utorak, 26.04.2016.
Mesto: Bulevar Mihajla Pupina 115v, Novi Beograd
Organizatori: Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu u saradnji sa kompanijom ManpowerGroup.

IZVOR: http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here