Postani BELhospice volonter!

  Datum Isteka: 23/03/2018

  Želite da budete deo jedinstvenog  tima koji stvara novu sliku našeg društva? Da svoje slobodno vreme posvetite onima kojima je pomoć najpotrebnija u vidu prisutnosti, razgovora, praktičnih usluga; ili učestvujete u organizaciji humanitarnih događaja; steknete nova znanja i prijateljstva, budete inovativni –  pridružite se BELhospice volonterskom timu!

  Nova obuka za volontere biće organizovana od 26. marta do 29. marta 2018. u periodu od 17-20h u BELhospice centru. Rok za prijavu 22. mart.

  Čekamo vas!

  Centar za palijativno zbrinjavanje i palijativnu medicinu „BELhospice“ je prva specijalizovana organizacija koja se bavi zbrinjavanjem terminalno obolelih onkoloških pacijenata, na teritoriji grada Beograda. U zbrinjavanju učestvuju medicinski tim, psiho-socijalni tim i obučeni volonteri. Sve usluge BELhospice centra su besplatne. Fundraising  tim obezbeđuje sredstva za funkcionisanje centra, pri čemu nam je neophodna pomoć mladih, kreativnih volontera, motivisanih za aktivan doprinos u organizaciji i realizaciji humanitarnih događaja!

  Detaljnije o našem radu i aktivnostima možete se informisati putem sajta www.belhospice.org

  Više o volonterskom programu na: http://www.belhospice.org/volonteri/

  Za više informacija o volonterskoj obuci: http://www.belhospice.org/volonteri-obuka/

   

  Poslati mail  kontakt i CV osobi:

  Katarina Sivčević | Koordinator za volontere

  Tel: 011 33 43 311 |e-mail: [email protected]

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here