Postani deo FSI ekipe – poziv za volontere

Postani deo FSI ekipe – unapredi svoje profesionalne veštine!

Želiš da se upoznaš sa socijalnim preduzetništvom? Interesuju te socijalne inovacije? Želiš da stekneš iskustvo u organizaciji događaja?
Ovo je prilika! Postani deo tima koji će organizovati treći po redu Forum socijalnih inovacija.
Stekni teorijsko i praktično iskustvo u organizaciji najveće godišnje konferencije o socijalnim inovacijama u zemlji.

Tražimo tim volontera zainteresovanih da se profesionalno usavršavaju, koji će pružati logističku podršku konferenciji i preuzeti niz odgovornih zaduženja.

smart

O čemu se radi?

Forum socijalnih inovacija je regionalna konferencija koja predstavlja najveći godišnji događaj o socijalnom preduzetništvu u Srbiji, kao inovativnom rešenju za društvene izazove. Forum socijalnih inovacija je mesto susreta organizacija civilnog društva, socijalnih preduzeća, kompanija, investitora, institucija, studenata i mladih preduzetnika.Na ovogodišnjem Forumu ćemo razmatrati kako doći do potrebnih znanja, veština i finansijskih sredstava za razvoj socijalnih preduzeća i koji su najnoviji trendovi i uspešni programi podrške socijalnim preduzećima u zemlji, regionu i Evropi.

Forum socijalnih inovacija do sada je posetilo preko 350 lidera iz civilnog, privatnog i javnog sektora, uz učešće više od 50 govornika iz 11 zemalja.

Forum socijalnih inovacija deo je šire inicijative promovisanja i podsticanja međusektorske saradnje i razvoja odživog i inovativnog civilnog društva u Srbiji, koju Smart kolektiv sprovodi uz finansijsku podršku USAID-a. Partner događaja je Forum za odgovorno poslovanje, mreža društveno odgovornih kompanija u Srbiji.

 

Forum socijalnih inovacija održaće se 22. aprila 2016. godine u Domu omladineBeograda.

Ukoliko želite da se više informišete  o događaju, pogledajte album sa prošlogodišnjeg događaja ili prošlogodišnju vest na sajtu Forum za odgovorno poslovanje.

Zašto da se prijaviš?
Kao deo FSI tima imaćeš priliku da naučiš više o socijalnom preduzetništvu, zašto je ono važno i kakvo je trenutno stanje u Srbiji i svetu. Pored toga, steći ćeš vredno profesionalno iskustvo u organizaciji događaja, radeći zajedno sa dinamičnim timom stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom u ovoj oblasti.

Šta dobijaš?
 Izabrani volonteri će pred događaj proći dve radionice na kojima će se upoznati sa konceptom socijalnog preduzetništva. Nakon teorijskog uvodabavićemo se organizacionim aspektima samog događaja.
 Imaćeš priliku da sarađuješ sa dinamičnim timom kreativnih ljudi i obogatiš svoje profesionalno iskustvo.
 Po završetku nudimo potvrdu o obavljenom volonterskom angažmanu.

Koja je tvoja uloga?
Volonterske pozicije su hosting, logistika, izveštavanje, prodaja i komunikacija. Izabrani volonteri će dobiti detaljne brifove o svojoj poziciji.

Važni datumi

  1. Rok za prijavu je april 2016.
  2. O kandidatima koji će biti pozvani da se priključe timu, biće odlučeno do 11. aprila, na osnovu motivacije za učešće.
  3. Info radionice za izabrane volontere će se održati 14. aprila i 18. aprila u 16h i prisustvo je obavezno.
  4.  22.4. realizujemo događaj  

Kako da se prijaviš?

Ukoliko vidiš sebe kao deo ovogodišnjeg FSI tima i znaš da možeš biti na raspolaganju svih ovih datuma, prijavi se popunjavanjem kratkog formulara na ovom linku

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here