Povratne avio karte za Bazel za 7.600 dinara

Bazel da se nalazi na tromeđi Švajcarske, Nemačke i Francuske i treći po veličini u zemlji, posle Ženeve i Ciriha. U njemu živi oko 170 000 stanovnika i zbog izlaska na reku Rajnu, najveća je svajcarska luka. Bazel je vrlo atraktivna turistička destinacija, sa brojnim kulturno – istorijskim znamenitostima. PortalMladi u okviru rubrike putovanja za vas je pronašao jeftine avio karte za Bazeliz Beograda, kako biste se i sami uverili u lepote ovog grada. Ovoga puta povoljne avio karte smo pronašli na sajtu wizzair.com

avio karte za BazelTermin putovanja – avio karte za Bazel:

01.12.2017. – 04.12-2017.

Link do sajta WizzAir gde se navedene karte mogu kupiti.

Aerodrom je podeljen na Švajcarski i Francuski deo. Sa švajcarskog dela možete da koristite Bus linija 50 koja vodi do glavne železničke stanice u Bazelu, ili liniju 52 koja vodi do stanice Badischer Bahnhof.

Pogledaj još: Povratne avio karte za Dizeldorf

Smeštaj u Bazelu -u:

Najbolje opcije za traženje jeftinog smeštaja su:

Airbnb –  posreduje između putnika i iznajmljivača ali funkcionira i kao društvena mreža za korisne informacije. Možete iznajmiti sobu ili čitav stan.

Couchsurfing– u prevodu surfovanje na kaučima – je interkulturalna društvena mreža, na kojoj korisnici mogu naći besplatna prenoćišta tokom svojih putovanja. Ali, ova stranica krije puno više.

avio karte za Bazel

Bazel – turističke atrakcije:

  • Münster katedrala
  • Zoo vrt Bazel
  • Muzej karikature i crtanog filma
  • Muzej Naturhistorisches ( dinosaurusa i ostalih životinja iz praistorije )
  • Istorijski muzej Barfusserplatz
  • Muzej Puppehaus ( muzej igračaka )
  • Kej reke Rajne

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here