Porodični dan u svim Cineplexx bioskopima uz najnoviji crtani “Rode” i poklone za sve mališane

  Rode donose decu..ili su donosile pre… A šta rade u 21. veku? Odgovor na ovo pitanje saznajte na Porodičnom danu u bioskopima Cineplexx Delta City, Kragujevac Plaza i UŠĆE Shopping Center koji će biti održan u nedelju, 16. oktobra, u periodu od 12 do 17 časova, uz prikazivanje najnovije animirane avanture „Rode“.

  porodicni_dan, CineplexxDeca svih uzrasta će na Porodičnom danu imati priliku da uživaju u kreativnim radionicama koje su inspirisane omiljenim likovima aktuelnih animiranih avantura, dok ih uz svaku kupljenu kartu očekuje na poklon časopis „Pepin zabavnik“ ili „Mali Politikin Zabavnik“.

  Junior, najbolji dostavljač je u problemu zato što je slučajno aktivirao mašinu za pravljenje beba, koja proizvede preslatku djevojčicu. U očajničkom pokušaju da reši problem pre nego što šef poludi, Junior i njegov jedini čovekoliki prijatelj Tulip, na planini roda će pokušati da izvrše svoju prvu dostavu beba u ludom putovanju koje bi moglo da usreći više od jedne porodice, kao i da vrati pravu misiju rodama u svetu.

  rode, CineplexxKarte za Porodični dan se nalaze u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx, dok više informacija možete naći na www.cineplexx.rs.

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here