Poziv za učešće na seminaru Business Skills Club „Poslovna komunikacija“

“Zemlja znanja“, u saradnji sa “Business Info Group“, a uz podršku pokrovitelja projekta Elektroprivrede Srbije i partnera projekta firme GoDaddy poziva vas da se prijavite na naš program „Business Skills Club – poslovna komunikacija“ seminar na kojem ćete imati priliku da čujete od iskusnih predavača/ica kako da najbolje predstavite sebe i svoj projekat i kako da unapredite veštinu javne komunikacije.

„Poslovna komunikacija“

Tokom seminara, svakog četvrtka u 18h, od 3. novembra do 15. decembra 2016. imaćete priliku da steknete praktična znanja iz takozvanih „mekih veština“ – kako se uverljivo govori pred komisijom za posao, kako se nastupa pred većom grupom ljudi, a kako pred TV kamerama, kako se izlaže projekat, kao i o tome kako se iznose argumenti i protivargumenti i kako se debatuje sa zastupnicima suprotnog mišljenja:

  • Modul 1 – Strategija ličnog razvoja;
  • Modul 2 – Osnovi poslovne komunikacije;
  • Modul 3 – Debata, argumentacija, izbegavanje logičkih grešaka;
  • Modul 4Socijalna inteligencija i razvoj karijere;
  • Modul 5 – Osnove javnog nastupa;
  • Modul 6 – Simulacija TV nastupa, snimanje kamerom, pregled i analiza snimaka;
  • Modul 7 – Kako od sebe napraviti „brend“ i kako razviti lični marketing;

Čućete šta je ono što poslodavci traže, kako da se predstavite, kako da napišete najbolju moguću verziju biografije i motivacionog pisma i kako da napravite brend od sebe. Imaćete priliku da radite sa istaknutim novinarima na poboljšanju vašeg javnog nastupa i sposobnosti da se što bolje predstavite.

Konkurs je otvoren za ambiciozne i perspektivne studente završnih godina (poslednje dve godine studije i postdiplomske studije) svih akreditovanih univerziteta, a formular za prijavljivanje se nalazi ovde. Rok za prijavu je nedelja, 30. oktobar u 23.59h.

Učešće na seminaru košta ukupno 2.500 dinara za 7 modula, a polaznici koji ga završe dobijaju sertifikat.

Mesto i vreme održavanja: Devana Technologies (Trg Republike 5), četrvrtkom u 18h

 

 

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here