Predavanje “Kojim jezikom ljubavi govoriš?”u Nišu

   

  Organizacija Connect Center organizujepredavanje  “Kojim jezikom ljubavi govoriš?” u četvrtak 22. februara od 20h u prostorijama organizacije.  


  Cilj događaja je obeležavanje prošlonedeljnog Dana zaljubljenih kroz diskusiju o bestseleru “Pet jezika ljubavi” autora Gerija Čepmena.

   

  Predavanje će biti u formi radionice – svi učesnici će biti uključeni kroz razgovor i druge interaktivne igrice, sa ciljem boljeg upoznavanja sopstvenog načina emotivne komunikacije.

   

  Učešće na događaju je 150 dinara, a događaj je otvoren za sve. Zainteresovani se mogu prijaviti popunjavanjem prijavne forme. Više informacija o događaju možete naći na Facebook događaju.

   

  Organizacija Connect Center osnovana je 2015. godine u Nišu od strane američke porodice iz Teksasa, SAD. Ima za cilj zbližavanje kultura i širenje ideje multikulturalnosti kroz organizaciju edukativnih, zabavnih i humanitarnih događaja.

   

  Više informacija možete pronaći na vebsajtu organizacije Connect Center.

  PODELI
  Teodora Šćepanović
  Članica PR tima. Studentkinja Politikologije Fakulteta Političkih nauka Univerziteta u Beogradu. Smatra da je prvenstveno rad na sebi cilj i sredstvo svake značajne društvene promene.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here