Predavanje Narodne banke Srbije – Budi odgovoran prema svojoj budućnosti

Tribina pod nazivom „Budi odgovoran prema svojoj budućnosti“ koja će biti sastavljena iz  predavanja na teme „Tekući račun“, „Dozvoljeni minus“ i „Kako da ostvarite svoja prava“, biće održana 12. aprila u 17 časova, u organizaciji Narodne banke Srbije, u saradnji sa Kancelarijom za mlade i saradnju sa udruženjima.

Ovom prilikom, mladi sadašnji i budući korisnici finansijskih usluga, imaće priliku da se bliže upoznaju sa korišćenjem tekućeg računa, koji već tokom studentskog života postaje značajan u finansijskom domenu. Upravo zbog toga, neophodno je da se mladi što više edukuju o karakteristikama i problemima sa kojima bi se mogli susresti pri korišćenju računa. Na predavanju će se govoriti i o najskupljem vidu zaduživanja, dozvoljenom minusu, o kome toliko slušamo svakodnevno i koji izazava velike probleme, ali i o načinu na koji mladi mogu da ostvare svoja zakonska prava u slučaju spornog odnosa sa finansijskim institucijama.

Predavači su savetnik Nikola Dragojlović, samostalni stručni saradnik  Nikola Đukić, i viši stručni saradnik iz Odseka za edukaciju korisnika finansijskih usluga Narodne banke Srbije Dimitrije Mijović.

Zbog ograničenog broja mesta, neophodno je poslati ime, prezime, godinu rođenja i broj telefona na mejl [email protected]

Izvor: kancelarijazamlade.rs

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here