Predstava Jastučko, gostovanje Narodnog pozorišta Sombor u Bitef teatru

Pozorišna predstava: Jastučko
Bitef teatar, Mire Trailović 1
Subota, 21. maj, 20h

Portal Mladi deli 2 x 2 ulaznice za predstavu Jastučko, u Bitef teatruSaznajte na našoj Facebook stranici šta je potrebno da uradite kako biste osvojili karte.

169-Jastucko photo Milan Djurdjevic (87)

PRATITE NAS: Svake nedelje vas vodimo na nekoliko mesta – bioskopi, pozorišta, muzeji…

Saznajte prvi informacije koje se tiču nas mladih! Šta je to novo u gradu…

Reč reditelja

Ovaj deo, u afišama i programskim knjižicama, obično služi za kratki rediteljev, emocionalni i/ili racionalni, osvrt na povode, proces ili pak rezultat kreativnog rada. U tom smislu, mogao bih pisati o jednodecenijskom druženju sa ovim komadom, o inspiraciji koji mi je pružao u nekim drugim kreativnim pothvatima, o preispitivanju sopstvene vrednosti, značaja, uticaja pa i smisla bivanja i delanja kao nekog ko pokušava da se bavi umetnošću u svetu koji nas okružuje, o zahvalnosti Pozorištu, a naročito Saši, Srdjanu, Banetu, Milijani i Erici jer su u ovaj proces ušli detinje nevini, spremni da veruju i da daju sve od sebe, da mrakom prizivaju svetlost.
Mogao bih ali… Jedna od ( mojih) omiljenih knjiga počinje izvinjenjem zbog posvete i samom posvetom: „Leonu Vertu, kad je bio mali dečak.“  Stoga, rešio sam da se i ja izvinim što neću pisati o gore navedenim stvarima, jer ova predstava ima svog Leona Verta koji zaslužuje posvetu. Zato će moja jedina rediteljska reč biti:
Dunji
Ninoslav Đorđević

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here