Preko 40 muzičkih bina i zona na festivalu i u kampu za najbolju EXIT zabavu!

 

I ove godine EXIT festival će pored muzičkog programa na binama širom Petrovaradinske tvrđave imati čitav niz aktivacionih, chill i avanturističkih zona na festivalu za nezaboravno iskustvo posetilaca! Zabava počinje od ranog jutra i za kampere uz fudbalsku groznicu, najbolje DJ-eve i gledanje u zvezde, a između koncerata za pamćenje i dočeka jutarnjeg sunca na mts Dance Areni EXIT fanovi će moći da pevaju na karaokama, provedu se na Silent Disco bini, balansiraju na deblu, gledaju zvezde, otkriju tajne tvrđave na tajnim turama kroz katakombe, dok će oni najizdržljiviji nastaviti zabavu uz najatraktivnije DJ-eve na zvaničnim festivalskim afterpartijima!

Locirana u Gornjem gradu, MTS FREE YOUR WORLD ZONA nudiće raznovrstan program i brojne aktivacije propraćene nagradama. Posetioci će moći da se oprobaju u balansiranju na deblu, pilotiranju dronom i ekstremnim sportovima i da isprobaju Free Love telefonske govornice, za nova poznanstva i ljubavi na festivalu, a posle uzbudljivih aktivnosti tu je MTS CHILL ZONA za opuštanje. Guarana zona smeštena pored AS FM bine vas poziva da pronađete svoj unutrašnji EXIT i plešete u ritmu najpoznatijih stejdževa i kao pobednik kreirate svoju majicu, dok ljubitelje klupskog zivota na No Sleep zoni između glavne bine i mts Dance Arene čeka NO SLEEP klub, gde mogu da uživaju u dodatnoj energiji koju donose najbolji kokteli na tvrdjavi i gde mogu ukrasiti lice neonskim bojama.

Za one kojima je pripremanje za festival gnjavaža, na raspolaganju je Heineken Experience zona, gde će svi zainteresovani posetioci imati priliku da se srede u festivalskom stilu uz profesionalne šminkere i body art umetnike, a zona će biti i jedino mesto u okviru festivala gde će posetioci moći da nauče kako se najpravilnije toči pivo. Tu je i nagradni konkurs gde će najkreativnija fotografija, tj. jedan srećni dobitnik osvojiti putu Amsterdam. Popularno mesto sastajanja biće i Future Shock@Heineken Beer Planet zona gde će posetioci moći da probaju pun portfolio Heineken kompanije! Addiko Bank Paint It Red zona poziva posetioce da daju svetu malo crvene boje, da se istetoviraju privremenim tetovažama, kao i da kreiraju razigrane fotografije i gifove uz pomoć kaleidoskopa, dok one najbolje očekuju pokloni. Na Cockta hidden zoni za program će biti zaduženi sjajni britanski house duo Shapeshifters, a posetioce očekuju privremene tetovaže, osvežavajuće piće u novom pakovanju, kao i zanimljive nagrade, dok će Cockta Beats&Bass bina svojim atraktivnim izgledom i odličnim muzičkim programom privući posetioce širom festivala.

U dobro poznatoj Disko Zoni Converse će svim posetiocima predstaviti svoju kampanju #kreniodstarke, gde će posetioci imati priliku da se fotografišu i budu deo nove Converse globalne kampanje, a najbolje očekuju i vredne nagrade! Ljubitelji mikrofona moći će da se oprobaju u izvođenju svojih omiljenih pesama na Karaoke bini, a jedna od omiljenih zabava na festivalu i ove godine biće smeštena u Silent Disco zoni uz muziku na dve frekvencije! Blic poziva sve one koji realnost posmatraju na drugačiji način da posete njihovu zonu koju rade u saradnji sa Muzejom iluzija. Specijalni gost Exita biće Festival Dev9t koji donosi umetničke instalacije koje će biti raspoređene po celoj Petrovaradinskoj tvrđavi, a kao i prethodnih godina ljubitelji zvezda moći će da uživaju u astronomskim projekcijama u sad već čuvenom STARGATE@ ADNOSPlanetariumu.

Za ljubitelje misterije, tokom sva četiri dana trajanja festivala biće organizovane ture kroz katakombe, rezervacije su putem ovog linka, a broj mesta je veoma ograničen. Za one koji su neumorni, u hramu elektronske muzike Bastion, smeštenom u zelenoj oazi Petrovaradinske tvrđave, od 13. do 16. jula, sa početkom u 7 ujutru do 14 časova biće organizovane zvanične afterpartie žurke gde će se predstaviti najbolji domaći i regionalni DJ-evi, uz iznenađenja sa mts Dance Arene, No Sleep i Urban Bug bina.

U kampu festivala ljubitelji fudbala imaće priliku da prate utakmice Svetskog prvenstva na velikom LED ekranu u okviru VISA-FIFA World Cup TM Zone, koja će biti otvorena ne samo za kampere, već za sve posetioce EXIT festivala sa festivalskom narukvicom! U pauzama između utakmica na ovoj zoni će se posetioci zabavljati uz muzički program ili uz stoni fudbal. Nargila Chill Zone doneće duh Bliskog istoka i orijenta, uz uživanje u hladu ispod baldahina, i opuštanje na lejzi begovima uz egipatske nargile sa ukusima bez štetnih materija, prvoklasnog kvaliteta, sastavljenih od šećerne trske i aroma. Bliski susret sa svemirom biće takođe u ponudi ovogodišnjeg EXIT kampa i to u Mobilnom planetarijumu uz programe Putovanje kroz Kosmos, Šetnja kroz sunčev sistem i filmske projekcije.

Plaćanje na festivalu karticom!

Kartica za plaćanje Exita i Addiko banke je zvanično sredstvo plaćanja na EXIT festivalu i samo uz nju biće moguće plaćanje pića, hrane i suvenira. Svi koji registruju svoju karticu ostvariće do 16% popusta na sva pića na svim EXIT šankovima. Kartice su dostupne na svim top-up mestima na festivalu i u kampu. Više informacija o plaćanju karticom na ovom linku.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here