Premijera novog filma Milana Karadžića „Biser Bojane“ 15. februara u Sava centru

Uigrani producentsko-rediteljski tim Milan Karadžić, Milutin Mima Karadžić i Dragan Đurković (“Gorčilo”, “Budva na pjenu od mora”), predstaviće 15. februara u Sava centru novu romantičnu komediju “Biser Bojane”. Film će se od 16. februara naći n arepertoaru bioskopa širom Srbije i Crne Gore.

Biser Bojane

U središtu priče je Đorđe Popović (Slaven Došlo), mladi lekar iz Beograda, koji dobija anonimni poziv da upozna oca. U tom trenutku Đorđe veruje da mu je otac mrtav, ali ipak odlučuje da se upusti u potragu za sopstvenim identitetom. Odlazi u Crnu Goru gde  upoznaje Lolu (Vanja Nenadić) , mladu kajterku i ćerku policijskog inspektora, koja putuje na Adu Bojanu.

Nikola Popović (Mima Karadžić), nakon višegodišnje robije izlazi iz zatvora u Trstu i odlazi na kratko u Crnu Goru, po sakrivene dijamante, davno opljačkane u evropskim juvelirnicama. Nikolu očekuje „vruć“ doček policije i bivših partnera zainteresovanih za dijamante. Spreman je na sve, ali ne i na susret sa sinom nakon dvadesetpet godina. Sa druge strane, Đorđe, koji očekuje susret sa ocem, ne očekuje da će mu se na ovom putovanju dogoditi ljubav…

U filmu igrajui Mira Banjac, Andrija Milošević, Hristina Popović, Mladen Nelević, Dubravka Drakić, Enver Petrovci, Miki Krstović, Mirko Vlahović, Emir Ćatović, Andrea Mugoša, Olivera Bacić, Momo Pićurić, Vojo Krivokapić, Dušan Kovačević, Ana Sakić,Marija Labudović.

Scenarista je Vlada Đurđević, reditelj Milan Karadžić, direktor fotografije MilnaTvrdišić, kompozitor Saša Milošević, montažer ArefZaabi, kostimograf Dragica Laušević, scenograf Milan Jeremić, produkciju potpisuju Dragan Đurković i Milutin Mima Karadžić.  Distributer fima je Art Vista.

Pogledajte prvi trejler iz filma Biser Bojaneovde.

Više informacija o filmu možete naći na sajtu filma

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here