Prezentacija kulturno-umetničke organizacije Bufonerija

Bufonerija, studentska kulturno-umetnička organizacija pri Fakultetu organizacionih nauka, poziva  studente na prezentaciju budućih aktivnosti, koja će se održati u četvrtak, 26. oktobra u 20 časova, na Fakultetu organizacionih nauka (sala 210).

prezentacija

Poziv je namanjen svim studentima Univerziteta u Beogradu koji imaju želju da se priključe dramskom ili muzičkom departmanu.
Pored amaterskog stvaralaštva, Bufonerija traži i mlade entuzijaste koji bi se angažovali na polju marketinga, ljudskih resursa, odnosa sa javnošću, produkcije i grafičkog dizajna.

 

U skladu sa sloganom ”Malo mesta za kulturu”, cilj Bufonerije je da promoviše  i zastupa umetnost, stvaralaštvo i kulturne vrednosti, kako plasiranjem različitih kulturno-umetničkih sadržaja, korišćenjem informacionih tehnologija (pre svega socijalnih mreža), tako i društveno angažovanim projektima dramskog i muzičkog departmana, koji su u njenoj osnovi.

 

Bufonerija pruža mogućnost mladim ljudima da steknu praktično iskustvo, razviju različite sposobnosti od posebnog značaja za njihovo buduće zaposlenje i da se pritom kreativno izraze.

Ideja je da se na pomenutoj prezentaciji studenti upoznaju sa dosadašnjim radom i konceptom Bufonerije ali i da se informišu o predstojećem prijemu novih članova.

Naš rad studenti mogu da prate na fejsbuk stranici https://www.facebook.com/Bufonerija/, i ne  samo rad, već i pregršt sadržaja iz sveta kulture.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here