Komunikacijom do uspeha

U  subotu, 28. oktobra, od 11 časova, pridružite nam se na besplatnom seminaru „Komunikacijom do uspeha”.
 seminar

Edukacija i znanje koje sigurno svima i uvek može pomoći u svakoj oblasti života, bilo da se radi o poslu, karijeri, odnosima sa kolegama, svom promovisanju, napretku na društvenoj lestvici ili odnosima sa bližnjima i svim drugim interakcijama sa ljudima jeste edukacija iz oblasti komunikacionih veština. Ma koliko to na prvi pogled možda izgledalo čudno, činjenica je da gotovo nikada niko nije napredovao u bilo kojoj oblasti života, privatnoj ili poslovnoj, ukoliko nije bio vešt u odnosima sa ljudima. Možemo biti fenomenalni u onome što radimo, bilo da smo inženjeri, naučnici, filozofi ili još uvek učenici, ali ako ne znamo dovoljno dobro to da predočimo našoj okolini, od koje nam nepobitno zavisi i naš lični uspeh i pozicija u društvu, onda je malo verovatno da će nas neko prepoznati kao vredne pažnje i postaviti nas na zasluženo mesto.
Na seminaru ćete saznati:
  • prednosti i mane formalnog i neformalnog obrazovanja
  • zašto su komunikacione veštine ključne za postizanje uspeha
  • na koje komunikacione veštine treba da obratimo posebnu pažnju
  • pet tajni uspešne komunikacije.

Iskustvo profesionalca: Boris Teodosijević

boris.jpgBoris Teodosijević kao profesionalni trener poslovnih i komunikacionih veština svoje znanje sticao je kroz formalno fakultetsko obrazovanje, neformalno stručno obrazovanje u edukativnim programima u inostranstvu, ali i praktičnim radom kroz dvadesetogodišnje iskustvo u privredi, vodeći nekoliko preduzeća kao vlasnik ili konsultant, takođe i dve velike organizacije (Mensa Srbije i Klub Uspešnih), direktno se baveći upravo ovim veštinama koje već deset godina uspešno prenosi svojim učenicima.

Boris je održao više stotina treninga, obuka i seminara, u kojima je učestvovalo preko 6.000 polaznika iz svih branši poslovanja i poslovnih pozicija, od vlasnika preduzeća, direktora, menadžera na svim pozicijama, preko poslanika iz parlamenta Srbije i R. Srpske, vladinih i državnih službenika, do komercijalista i prodavaca svih vrsta, službenika i radnika, studenata i učenika, te svih onih koji žele da pospeše poslovanje svog preduzeća ili rade na unapređenju sopstvenih veština kako bi se bolje snalazili i kotirali u poslovnom i privatnom okruženju.

Ko može da se prijavi?

Broj mesta je ograničen! Ukoliko želite da prisustvujete seminaru, požurite i prijavite se kako biste iskoristili jedinstvenu priliku da besplatno čujete korisne savete i unapredite svoja znanja i veštine. Za lično prisustvovanje seminaru možete se prijaviti do petka, 27. oktobra, do 11:00 časova. Prijavite se klikom na ovaj link. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here