Pridruži se Nokia timu u Amsterdamu!

  Ako si spreman da napraviš korak napred i da gradiš karijeru sa vodećim stručnjacima iz oblasti telekomunikacija u kompaniji Nokia, pruža ti se prilika da im se pridružiš!

  Nokia

  Global Talent program stručnih praksi, u okviru organizacije AIESEC, nudi ti mogućnost da otputuješ u Amsterdam i stekneš dragoceno radno iskustvo u dinamičnom međunarodnom okruženju. U okviru ovog jednogodišnjeg programa pružena ti je mogućnost da zajedno sa Nokia timom radiš na dizajnu proizvoda i nalažanju rešenja koja će kreirati novu budućnost tehnologije.

  Ovo ti je jedinstvena prilika da vidiš kako jedno globalno preduzeće posluje. Na praksi će ti biti obezbeđen mentor koji će ti pružiti sve neophodne informacije, pratiti tvoj rad i razvoj. Poredradnog iskustva, program ti omogućava da razviješ svoj potencijal i poboljšaš svoje buduće mogućnosti.

  Praktikant će deliti iskustva i znanja sa kolegama u timu, raditi na portfoliju stručnog znanja u regionu na ION (IP/Optical Networks), pomaže u prodaji i sklapanju novih poslova, demonstrira proizvode na internom i eksternom tržištu i javnosti, pomaže pri obuci lokalnih timova, održava odnose sa drugim tehničkim timovima, izlazi u susret kupcima, prati dešavanja i beleži pitanja pri radu na optičkom serveru i nudi konkretna rešenja.

  Trajanje prakse: godinu dana
  Plata: 1695$/1500€
  Odmor: 40 dana u godini

  Potrebni uslovi za rad:

  • student elektrotehnike
  • poseduješ znanje engleskog jezika (minimum B2)
  • telekomunikaciona znanja
  • rad sa klijentima

  Poželjno je posedovati sledeće veštine:

  • poznavanje holandskog jezika
  • TCP/IP, UNIX/LINUX OS, PYTHON, UNIX SHELL SCRIPTING

  Na opportunities sajtu možeš direktno da se prijaviš za praksu, a ako želiš da saznaš koje još prakse postoje i u kojim oblastima možeš da ih radiš, poseti naš sajt.

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here