AIESEC ti predstavlja svoj Global Entrepreneurs program

Najbolje životne priče su ispisane na stranicama pasoša

Želiš da napreduješ? Radiš na sebi? Uvek težiš ka višem cilju? Ako su tvoji odgovori na ova pitanja da, onda ti AIESEC pruža sjajnu priliku. 

Global Entrepreneurs je program internacionalnih volonterskih praksi koje podrazumevaju rad u već oformljenom start up-u, kroz koji razvijaš sebe profesionalnoI lično, usavršavaš jezik I stičeš liderske veštine. 

Global Entrepreneurs

Rad u internacionalnom okruženju, sticanje novih poslovnih veština, implementiranja sopstvenih ideja kao i rad na timskom duhu su samo od nekih stvari koje ćeš steći i poboljšati radom u startup-u. 

Iskoristi priliku i započni svoju praksu na program Global Entrepreneurs u oblastima Marketinga, IT-ja, Prodaje i poslovne administracije

Ukoliko i ti želiš ovakvo iskustvo nemoj propustiti priliku i već sada možes dobiti više informacija klikom na ovaj link

AIESEC ti želi da ispišeš nove priče u svoj pasoš i da doživiš neverovatna iskustva u tvojoj željenoj zemlji za praksu. Pametno iskoristi ovo leto I odvoji 6 do 8 nedelja za svoj razvoj. 

AIESEC je globalna mreža studenata koja teži da razvija liderske veštine kod mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here