Prijavi se na Case Study – budi u timu sa kolegama iz Evrope

U okviru predstojeće Međunarodne konferencije za zaštitu životne sredine, koje će se po drugi put održati u Beogradu u Studentskom kulturnom centru (SKC) od 18-22. maja, biće organizovan Case Study.


Ovaj deo programa odnosi se na analizu i rešavanje određenog problema postavljenog od strane stručnjaka. Case Study problem biće u vezi sa posledicama narušene životne sredine (npr. određeno zagađenje, prisustvo neke bolesti kod ljudi, uništavanje prirode) sa ciljem da se povežu mladi iz različitih naučnih oblasti koji bi uspostavljanjem timske sinergije došli do optimalnog rešenja zadatog problema.

Case Study
Foto izvor : http://www.studentskizivot.com

Pored savladavanja veština rada u timu i veština prezentovanja rezultata, učesnici će dobiti i osnovu kako da se uklope u profesionalno okruženje i uspešno sarađuju sa ljudima iz različitih struka. Zbog toga je bitno da grupe koje će rešavati problem budu sačinjene od ljudi različitih obrazovnih profila, različitog razmišljanja i zaključivanja. Svaka grupa će imati mentora koji ima za cilj da pomaže grupi prilikom analize problema. Učesnici će se baviti analizom studije od samog početka konferencije sve do njenog završetka.

Poslednjeg dana svaka grupa će izložiti rešenje do kog su došli analizirajući problem. Nakon toga sledi debata o predloženim rešenjima u koju će moći da se uključe i ostali učesnici konferencije koji žele da postave pitanja ili da daju svoje viđenje zadatog problema. Prezentovanje i proglašenje najboljeg tima će se održati poslednjeg dana konferencije.

Požurite sa prijavama, jer rok za prijavu uskoro ističe!

Link za prijavu: goo.gl/forms/pgc5DBg2H7

Dodatne informacije, program konferencije i način prijavljivanja na www.uzzs-rio.com

Izvor: http://www.studentskizivot.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here