Prijavi se na Social Impact Award takmičenje i #zaSIAj

  Ostalo je  još samo 7 dana do zatvaranja konkursa. Požuri, prijavi se, pokaži da možeš i postani društveni preduzetnik. Reši neki problem u svojoj okolini i #zaSIAj, osvoji tromesečni program inkubacije tokom koje ćeš usavršiti svoju ideju, a nakon toga možeš osvojiti i vredne nagrade – 1.500€ početnog kapitala, mentorsku podršku i put na međunarodnu konferenciju u Beču.

  Nagrada je namenjena studentima koji žele da reše neki društveno-ekološki problem na inovativan način kroz projekte, inicijative ili organizacije. Ideje mogu da rešavaju probleme vezane za smanjivanje siromaštva, brigu o zdravlju, obrazovanje, ekologiju, energiju, informacione tehnologije, ljudska prava, društvenu jednakost i mnoge druge.

  13048106_10153295110781887_8915501815527172605_o

  Sve detalje o uslovima i načinu apliciranja možeš pronaći na našem sajtu, a ukoliko ti nedostaje ideja pogledaj i našu knjigu inspiracije. Prijavi se do 24. aprila, a za sva dodatna pitanja možeš nam pisati na [email protected].

  Social Impact Award je edukativni program i takmičenje ideja za studente kojim želimo da razvijemo i implementiramo inovativna rešenja za najveće svetske probleme.

  Projekat Social Impact Award sprovodi organizacija Razlivalište, u saradnji sa Coca Cola Hellenic, ERSTE Bankom, ERSTE Stiftung-om i Impact Hub-om, a uz podršku Fonda B92, Zavoda za zdravstvenu zaštitu studenata Novi Sad, Američkog kutka Niš, Kancelarije za mlade Niš i Američkog kutka Kragujevac.

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here