Prikupljeno 16900 dinara na rođendanu Portala Mladi

Čitaoci, prijatelji i saradnici Portala Mladih prikupili su sinoć 16900 dinara tokom humanitarne proslave prvog rođendana sajta www.portalmladi.com.

Sakupljen novac uplaćen je na račun programa „1 u milion“ Fondacije Ane i Vlade Divac zaobnovu škole u selu Bašin kod Smederevske Palanke.

Prva stanica na putu ka ovoj proslavi bio je blog Mladi Raške, osnovan 2011. godine koji je za dve godine postojanja postao dovoljno popularan da Aleksandar Dašić, osnivač i glavni urednik, pokrene sajt www.portalmladi.com.

Portal je do sredine 2014. funkcionisao oslanjajući se isključivo na ovog mladog i ambicioznog čoveka. Danas redakcija broji preko 50 saradnika (autora, novinara, urednika, članova PR i IT tima).

Statistika kaže da svako ko otvori sajt www.portalmladi.com ostane da pročita 4 teksta. U poslednja tri meseca portal je posecen vise od 150000 puta a ukupno broji više od 600000 otvorenih stranica.

Pozivu su se odazvale mnoge studentske i nevladine organizacije, kojima se ovim putem zahvaljujemo na druženju i razmeni iskustava.

Takođe se zahvaljujemo kompanijama i institucijama koje su podržale naše slavlje i učestovale u humanitarmojakciji prodajom svojih proizvoda : Dom omladine Beograd, Zaječarska pivara, Ave media, Fondacija “Ana i Vlade Divac”, Campos torte, Balon.rs, UG Srbija u pokretu, Taff line i druge.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here