Privredni forum mladih 2016 – tema preduzetništvo

Ukoliko ste inovativni, imate ideju za pokretanje sopstvenog biznisa, a niste baš sigurni kako, prijavite se za najznačajniju konferenciju na temu preduzetništva „Privredni forum mladih 2016”.
Šta vas čeka na konferenciji?

Privredni forum mladih

Projekat „Privredni forum mladih 2016“ biće realizovan u vidu petodnevne konferencije (11 – 15. april 2016. godine) podeljene u dve Faze – Karijerna (11 – 12. april u prostorijama Privredne komore Srbije) i Preduzetnička (11 – 15. april u prostorijama Studentskog odmarališta „Radojka Lakić“ na Avali).

Ciljna grupa su mladi (do 35 godina starosti) perspektivni ljudi, ljudi sa idejom, podeljeni u dve grupe – Karijerna (otvorenog tipa) i Preduzetnička (60 mladih podeljeni u 30 timova), kojima će biti omogućeno da dobiju konkretna zananja i kompetencije kako bi realizovali svoje ideje i time doprineli smanjenju nezaposlenosti, zaposlivši kako sebe, tako i ljude oko sebe.

Predavanja, radionice, obuke, puno saveta dobre prakse, dobre energije, networking sa eminentnim ljudima iz sveta preduzetništva, mogućnost da u potpunosti razvijete potencijal svoje ideje, kreiranje sopstvenog biznis plana, prilika za pitching, a za najbolje i nagrade.

Prijave za konferenciju se zatvaraju 15. marta, zato svoju prijavu popuni sada i ne propusti priliku da već ove godine dobiješ status preduzetnika i ostvariš svoj san!

Link ka prijavi: https://podio.com/webforms/14510121/972419
Link ka detaljnijem opisu: http://www.pfm.rs/privredni-forum-mladih-2016/

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here