“Privredni forum mladih 2016 V.2”: Konferencija omladinskog preduzetništva

Privredni forum mladih u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, a uz podršku Razvojne agencije Srbije organizuje konferenciju “Privredni forum mladih 2016“, koja se realizuje u okviru projekta “Karavan omladinskog preduzetništva – Program podrške osnivanju omladinskih kompanija, kao i osnaživanju i pospešivanju omladinskog preduzetništva na teritoriji Republike Srbije“.

Privredni forum mladih 2016

Konferencija će trajati pet dana u periodu od 12. do 16. decembra, a mogućnost učešća će ostvariti trideset timova (ukupno 60 učesnika) koji na najbolji način predstave svoju poslovnu ideju. Cilj je da se na sveobuhvatan način pristupi problemu nedovoljne informisanosti mladih kada je reč o osnivanju sopstvenog posla. Nagrade koje očekuju naše učesnike su: Founder Institute kurs, stručna literatura o menadžmentu, kurs u Školi intelektualnih veština i stručni seminari iz oblasti po izboru.

Mesto održavanja konferencije je studentsko odmaralište “Radojka Lakić” na Avali. Projektom je stipendirano 90% troškova učešća na konferenciji svakog člana. Preostalih 10% kotizacije u iznosu od 1200 RSD predstavlja pokazatelj predanosti i motivisanosti učesnika za učešće na konferenciji. U tu cenu uračunati su smeštaj i obroci za sve dane tokom trajanja konferencije. Nema više vremena za čekanje, prijave su otvorene još samo jedan dan!

*Uslovi za prijavu:

-do 30 godina starosti

-obavezne prijave u paru (sve timove čine 2 osobe)

Ne čekajmo prilike, stvorimo ih zajedno!

PRIJAVI SE!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here