Seminar mladih „Build Yourself“

Prvi seminar održan je na Ekonomskom fakultetu 2015. godine, a nakon toga ideja se proširila na još nekoliko fakulteta u Beogradu. Fakultet političkih nauka i Pravni bili su domaćini seminara 2016. godine i realizovali ga u saradnji sa organizacionim timom SUEF-a koji nije štedeo ni energiju ni vreme da pomogne prijateljima u ovoj zamisli.

"Build Yourself"

Osnovni cilj ovog projekta je da pripremi studente da stečena znanja kroz ovaj seminar primene u budućoj karijeri. Cilj je da se učesnici, uz pomoć iskustva koja dobijaju od strane predavača, upoznaju sa poslovnim izazovima koji ih po završetku studija očekuju.

Seminarom želimo da obuhvatimo niz bitnih pitanja koje studente očekuju po završetku fakulteta, kao što su: veštine pisanja CV-ja i motivacionog pisma, poboljšanje komunikacionih veština, verbalna i neverbalna komunikacija, poslovni bonton i kodeks oblačenja u poslovnom svetu. Kako ostaviti dobar “prvi utisak“, kako savladati tremu na razgovoru za posao ili prilikom javnog nastupa, neka su od pitanja na koja ćete dobiti odgovor samo ako uzmete učešće na seminaru! Do ovih saznanja će studenti doći kroz iskustva koja sa njima dele učesnici seminara koji dolaze iz privrede i sa fakulteta.

Projekat se realizuje uz podršku Ministarstva sporta i omladine i proširen je u još dva grada u Srbiji – Novi Sad i Niš. Ali kod kuće je najlepše i zato će 5. i 6. decembra seminar biti organizovan na Ekonomskom fakultetu. Sjajne teme i još bolji predavači razlog su da nam se pridružite.

Prijave za Seminar mladih „BuildYourself“ su otvorene! Broj mesta je ograničen, seminar je besplatan i svi učesnici dobijaju sertifikat izdat od strane Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Online prijave putem linka: https://goo.gl/forms/wGcZ0uripKyd4nmC2

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here