Prljavi inspektor Blaža promo lice APA Beer Gardena

Autor pesama koje svi pevušimo, neverovatan šoumen koji nas je mnogo puta nasmejao sa bine, kroz priču na radio talasima i kolumne, Igor Blažević poznatiji kao Prljavi inspektor Blaža biće vodič kroz ovogodišnji APA Beer Garden. 

Beer Gardena

Osim u ulozi promo lica manifestacije, Blaža će na njegovo i zadovoljstvo publike, nastupiti i ove godine, i to na tri APA Beer Gardena – u  Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu. „Menjao sam ove godine Belgrade Beer Fest za tri APA Beer Gardena“, duhovito i u svom stilu objašnjava poznati muzičar, obožavalac Pamele Anderson i dobrog piva, čija je ljubav sa posetiocima Beer Gardena kulminirala na prošlogodišnjoj manifestaciji, kada je više hiljada posetilaca na Adi uživalo u njegovim pesmama i raznovrsnoj pivskoj ponudi. Ovogodišnji beogradski koncert Blaža i Kljunovi, održaće u subotu, 11. juna od 21 sat u pivskoj oazi na makiškoj strani Ade, a bend najavljuje odličnu svirku i za 01. jul u Novom Sadu na Štrandu i 8. jul u Zastavinoj bašti u Kragujevcu.

Posetioce i ove godine na APA Beer Gardenu očekuju brojni sadržaji, kao i više desetina novih domaćih i stranih pivskih ukusa, koji će biti služeni na najvećem šanku u regionu. Uz koncerte, ove godine večeri na APA Beer Gardenu biće zanimljive i zbog bogatog filmskog programa, koji će Blaža kao poznati sine-manijak najbolje predstaviti publici. APA Beer Garden biće otvoren10. juna i trajaće do 07. avgusta u Beogradu, a ulaz je besplatan.

Belgrade Beer Fest 2016 – Viber Public Chat 

Kompanija Viber i Belgrade Beer Fest ove godine započinju saradnju kroz Public Chat Belgrade Beer Festa.

Učesnici u samom chatu biće predstavnici organizatora festivala, posetioci, muzičari, promo lica Belgrade Beer Festa, Zoe Kida i APA Beer Gardena, Inspektor Blaža, predstavnici pivara kao i mnoge poznate ličnosti koje vole Belgrade Beer Fest.  

Public ChatBelgrade Beer Festa postaće jedinstveni kanal komunikacije, u kojem će svi učesnici moći da kreiraju sadržaj koji se odnosi na festival iz ličnog ugla, tako da će vas na jednom mestu, umesto klasičnih informacija, čekati sve zanimljivosti vazene za pivsku industriju, učesnike festivala, dešavanja iz bekstejdža kao i mnogi drugi detalji koje do sada niste imali priliku da vidite.

Takođe, sve informacije i zanimljive detalje iz pivske oaze APA  Beer Gardena potražite na ovom modernom kanalu komunikacije i druženja. Naša preporuka je „Folow Us“

Link Public Chata Belgrade Beer Festa: http://chats.viber.com/belgradebeerfest

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here