Postani deo SITEL tima

Sitel je jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti pružanja korisničke podrške. Sitelova poslovna rešenja uključuju brigu o korisnicima, tehničku podršku, privlačenje novih korisnika, kao i pružanje podrške putem socijalnih mreža.

SITEL

Ove godine su proslavili 30 godina iskustva koje dele sa nekim od najpoznatijih svetskih brendova i njihovim korisnicima u 62 zemlje sveta, na 40 različitih jezika u 108 predstavništava.

Više od 650 zaposlenih svakodnevno pomažu korisnicima proizvoda i usluga klijentata da reše svoj problem ili dobiju odgovor na svoja pitanja. Klijenti čije korisnike podržavaju putem telefona, mejla i/ili četa, posluju u domenima telekomunikacija, kozmetike, on-line prodaje, mode, IT-a, itd.

SITEL SBA d.o.o. sa sedištem u Beogradu osnovan je u proleće 2011. Godine i sada proširuje svoje kapacitete, traže saradnike sa završenom srednjom školom, fakultetom i znanjem stranog jezika, starosti do 35 godina.

U petak, 3.juna 2016. Godine, u Biznis centru opštine Savski venac, Kneza Miloša 47,od 9 do 12h organizujemo dan otvorenih vrata gde ćete imati priliku da porazgovarate sa predstavnikom kompanije SITEL i informišete se o slobodnim radnim mestima.

Ukoliko želite da dođete u petak na dan otvorenih vrata, molimo da nam pošaljete svoj CV na meil [email protected]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here