ProCredit Entry Programme – Program mladih bankara

  Datum Isteka: 16/06/2017

  ProCredit Banka je prepoznatljiva po jedinstvenom načinu zapošljavanja koji organizuje za diplomce fakulteta svih usmerenja, bez obzira da li poseduju radno iskustvo bankara ili ne.

  ProCredit
  procreditbank.rs

  ProCredit Entry Programme je intenzivna šestomesečna teoretska i praktična obuka. U fokusu obuke nalaze se različite teme vezane za:

  Bankarstvo i finansije

  Društvo i okolinu

  ProCredit model poslovanja

  Kroz obuku stičete uvid šta tačno znači raditi za ProCredit, a nama pomaže da procenimo Vašu sposobnost da se nosite sa izazovima koje nosi Vaš posao. Ovaj program je vrlo dinamičan i zahtevan, a bavi se radom u timu, pripremom projekata i prezentacija, istraživanjem koncepata i razgovorom o njima, te kritičkim ocenjivanjem stereotipa. Osim toga, morate se prilagoditi kulturološkim i društvenim razlikama u nepoznatom okruženju.

  Tehničke informacije:

  Mesto:

  Teoretski deo Programa održava se u Trening centru banke na Avali, u blizini Beograda. Praktična obuka biće organizovana u našim poslovnim jedinicama u okviru poslovne mreže. Prisustvo je obavezno tokom svih šest meseci.

  Početak: April 2017/Jul 2017/Novembar 2017

  Datum/trajanje: Vreme trajanja programa podeljeno je na teoretski deo (četiri meseca) i praktičnu obuku (dva meseca).

  Smeštaj/hrana:

  Za vreme teoretske obuke obezbeđen je smeštaj i obrok. Smeštaj u gradovima gde se održava praktična obuka takođe pokriva banka.

  Prevoz:

  Sve troškove prevoza potrebnog tokom celog perioda obuke snosi banka. Tokom teoretske obuke takođe ćemo refundirati troškove jednog mesečnog odlaska kući.

  Naknada:

  Za vreme trajanja programa polaznicima se isplaćuje mesečna naknada. Iznos naknade može se prilagođavati prema radnom iskustvu kandidata.

  Jezik:

  Teoretska obuka održava se na engleskom jeziku.

  Nešto više o samom Programu i načinu prijave možete se informisati na zvaničnom sajtu ProCredit banke: http://www.procreditbank.rs/strana/2351/program-mladih-bankara.

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here