Programi za preduzetnike – Impact Hub

Prilika za preduzetnike

 

Impact Hub Beograd u Julu nastavlja sa akceleracijom za preduzetnike, sa specifičnim programima za one koji razvijaju svoje proizvode i trzište i za one koje se spremaju za investicije. U periodu kada vam se obaveze smanjuju i niste još krenuli na letovanje, možete da se fokusirate na rast vašeg preduzeća ili usluge. U zavisnosti od toga šta vam je potrebno, možete se priključiti jednonedeljnom programu Summerpreneurship – koji po drugi put organizujemo za one koji su u fazi nalaženja klijenata, kupaca za svoja rešenja; ili drugom  izdanju Venture Growth – šestomesečnog programa, koji  je skrojen da u najvećoj meri optimizuje operacije i pripremi preduzeća za inostrano trziste i investicije. Programe akceleracije sprovodimo u partnerstvu sa globalnom školom za startupove – SPRING – iz Vankuvera, Kanade i uz podršku USAID-a.

prilika za preduzetnike

Venture Growth je program akceleracije u formatu šestomesečnog intenzivnog rada koji se sastoj od dve faze: optimizacije operacija u oblasti finansija, marketinga, prodaje, komunikacije i rasta timskih kacaciteta sa ciljem stvaranja održivog biznisa; izrada i implemenatcija ličnih planova za dostizanje investicije, strateških partnerstva, ulaz na međunarodno tržište i slično. Venture Growth tim prati individualni razvoj preduzetnika i uključuje eksperte iz ralićitih sektora i mentore iz Srbije i iz inostranstva kako bi se održao fokus na svakodnevnim operacijama i istovremeno radilo na uspostavljanju uslova za međunarodnu ekspanziju.  Namenjen je za timove i preduzeća koja kao sledeći korak očekuju porast prihoda i upoznavanje njihovog biznisa sa globalnim tržištem, kao i pripreme za potencijalne investicije.

 

Summerpreneurship –  je naš KICK spakovan u 6 dana umesto 6 nedelja! Program je optimizovan za ubrzavanje razvoja vašeg proizvoda putem boljeg razumevanja svojih klijenata i tržišta.  Već ste pokrenuli svoju ideju/prototip i počeli ste sa implementacijom i sa prodajom ili ste već lansirali svoj biznis i na putu ste da povećate prodaju i da potvrdite da vaš biznis model radi? Summerpreneurship se bavi praktičnim problemima sa kojima se suočavate, na način koji će vas ohrabriti da dođete do rešenja po meri vaših izazova, u skladu sa vašim izazovima. U okviru šestodnevnog programa ćete imati priliku da upoznate lokalne i međunarodne mentore koji su iskusni preduzetnici iz Srbije i iz inostranstva.

 

Za više informacija i prijavu za programe posetite:

launchpad.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here