Prva akcija „Budi muško“ kluba Pančevo

  Momci iz novog Budi Muško Kluba – BMK Pančevo su organizovali javnu akciju u kojoj su sami napravili poklone za prolaznike koji su poslužili kao podsetnik da je pomoć za pogođene poplavama i dalje potrebna i da ne sme da stane. Skrenuli su pažnju na osobe koje su se našle u nezavidnoj situaciji nakon poplava koje su zadesile našu zemlju. Takodje ukazano je na problem siromaštva, na osobe koje nemaju i kojima je potrebna naša pomoć, pažnja i podrška na svakom koraku. Članovi kluba su sami napravili kutije i ukrasili ih i na kraju u svaku od njih stavili poruke, kojima žele da probude svest kod ljudi.

  Okupljeni u centru grada, sa majicama na kojima stoji „pošalji sms na 1003″, zatim su prilazili prolaznicima i svakog ponaosob upitali: „Kako biste se osećali kad bi dobili poklon?“. Ukoliko je odgovor bio pozitivan, uručivali su im „poklone“ u kojima su bile ispisane sledeće poruke: “Osoba koja je osetila udar poplava se isto tako oseća kada dobije pomoć“ , „Budi human“, „Siromašna osoba se isto tako oseća kada dobije poklon“.

  Pančevo

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here