Public Speaking- Ubrzan kurs veština javnog govora

Nauka Inovacija Komunikacija 25. 12. 2017. organizuje ubrzan kurs savladavanja veština javnog govora. Radionica je zamišljena tako da nudi zanimljive vežbe i simulacije i što je najvažnije naučićete različite tehnike i alate koji će vaše govorničke veštine dovesti na jedan zavidan nivo. Kurs je zasnovan na predavanjima najuticajnijeg svetskog trenera za javni govor Alana Stivensa koji je trenirao veliki broj medija, glumaca, sportista, javnih ličnosti, državnika i direktora različitih kompanija.

Ovaj kurs pokriva teme: vizualizacije, strukture govora, povezivanje sa publikom, storytelling, kako prevazići tremu i strah, na koji način zaključiti vaš govor, a sve to kroz zanimljiva predavanja, vežbe koje će vam pomoći da odmah savladate ponuđene tehnike i simulacije koje značajno doprinose da ove tehnike i alati postanu deo vaše uobičajene govorničke rutine.
Kurs se sastoji iz tri celine:
1. Gledanje seminara i rad sa moderatorom kroz pitanja, vežbe i simulacije poslovnih situacija koje će vam omogućiti da odmah primenite tehnike koje ste naučili u praksi.
2. Nakon live treninga, sledeći deo kursa predstavlja Skype Call i rad sa moderatorom u narednih nedelju dana od završetka kursa.
3. Privremena licenca seminara pod nazivom “How to become exceptional public speaker” , u trajanju od 7 dana, kako biste obnovili gradivo koje ste naučili i osigurali da ste zaista savladali
tehnike naučene na kursu.
Svako ko prođe kurs dobija i sertifikat koji može koristiti za svoj CV.
Mesto i vreme održavanja: In centar  ( Cara Lazara 5-7 , Beograd ) , 25.12.2017. u 17h

Cena: 2000 RSD uz indeks ili đačku knjižicu, 4500 RSD za fizička lica

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here