Radionica “Kako uspešno organizovati događaje u kulturi” na FDU

  Maštaš da organizuješ festivale, koncerte, predstave, izložbe…?
  Onda je ovo prava prilika za tebe!

  Prijavi se na radionicu “Kako uspešno organizovati događaje u kulturi” koju vode studenti Fakulteta dramskih umetnosti sa katedre za Menadžment i produkciju pozorišta, radija i kulture, 8. maja na FDU u 18h!

  Radionica "Kako uspešno organizovati događaje u kulturi" na FDU
  Pošalji kratak opis svoje ideje za događaj – bilo da je reč festivalu, radijskoj emisiji, izložbi, koncertu, radionici, međunarodnoj manifestaciji ili internet kampanji, predstavi, digitalnoj umetnosti –  jer žele da vide šta je to važno u kulturi mladih danas!

  Svoju zamisao obrazloženu na jednoj word stranici pošalji na e-mail adresu [email protected]do 30. aprila 2017. Najbolja ideja će se dodatno razviti na dan radionice, 8. maja na Fakultetu dramskih umetnosti, Bulevar umetnosti 20, nakon poslednjih konsultacija za upis na Katedru za menadžment i produkciju.

  Radionica je namenjena svim kreativnim i aktivnim srednjoškolkama i srednjoškolcima koji žele da stvaraju nove, hrabre i uzbudljive stvari u kulturi i društvu! 

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here