Radionica – Misli svojom glavom

  Datum Isteka: 16/07/2018

  Karakter događaja: Besplatne radionice za mlade

  Naziv: Misli svojom glavom

  Mesto: Palata Beograd (Beograđanka), VI sprat (Gnezdo), Masarikova 5

  Datum: 14. i 15. jul. 2018. godine

  Detalji: Broj mesta ograničen, prijave obavezne

  Tokom jula i avgusta CEPORA će, uz finansijsku podršku Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda, organizovati besplatni program “Misli svojom glavom”. Prve radionice će se održati 14. i 15. jula, a prijave su u toku.

  Kritičko mišljenje i veština da jasno i glasno zauzemo svoj stav i kažemo šta mislimo visoko su cenjeni među mladima, ali i među budućim poslodavcima. One dovode i do “mišljenja izvan okvira” i pomažu mladima koji imaju originalna rešenja da ih sprovedu u delo. Međutim, nije ih lako steći. U svetu gde su mladi okruženi pritiscima i u uzrastu gde su podložni uticaju sredine više nego ikad, teško im je da se izbore sa izazovima koji ih okružuju. Zbog svega ovoga, Cepora organizuje besplatne edukativne programe za mlade, a ovog leta u fokusu je kritičko i samostalno mišljenje.

  Teme koje se obrađuju u programu “Misli svojom glavom” su: uticaji okruženja, pritisak vršnjaka, konformizam, odupiranje negativnom uticaiju sredine, koraci u kritičkom promišljanju, argumentovanje.

  Sredinom jula će se održati Škola samostalnog mišljenja kroz dva dana i osam sati aktivnog rada, a mladi se mogu prijaviti preko onlajn formulara: https://goo.gl/forms/OWyN0NklP0BPThsJ3

  Projekat sprovodi beogradski CEPORA – Centar za pozitivan razvoj dece i omladine (www.cepora.org), koji svojim aktivnostima već šest godina doprinosi pozitivnom razvoju dece i omladine i nosilac je brojnih projekata iz ove oblasti.

  PODELI
  Katarina Stefanović
  Koordinator PR tima. Studentkinja Fakulteta organizacionih nauka, smera menadžment i organizacija.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here