Radionica „Put do uspešnog preduzetnika“

Zbog velikog interesovanja organizujemo novi krug obuke “Put do uspešnog preduzetnika” koji će se održati 25. i 26 . maja 2016. godine u prostoru Biznis centra opštine Savski venac, Kneza Miloša 47 u periodu od 10-15 časova.Radionica

Prijavite seukoliko imate između 18 i 30 godina, želite da se informišete i osnažite za preduzetništvo pošto je ostalo još par mesta.

Program obuhvata edukaciju u oblasti izrade biznis plana, informisanje o pravnoj regulativi, porezima i doprinosima i mogućim izvorima finansiranja, interaktivna predavanja, biznis-plan radionice, literaturu, studije slučaja iz preduzetničke prakse…

Uz pomoć iskusnih predavača Poslovnog centra beogradske filijale NSZ, polaznici obuke će usvojiti znanja neophodna za ulazak u preduzetništvo, ovladati poslovnim veštinama, povećati nivo svoje konkurentnosti na tržištu rada.

Po uspešno završenoj obuci polaznici dobijaju sertifikat sa kojim mogu da konkurišu za sredstva (subvencije) za samozapošljavanje i pokretanje sopstvenog biznisa.

Rok za prijavu je 20.maj 2016. godine, 16 časova.
Za sve dodatne informacije, pozovite nas na 011/7151853

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here