Udahni duboko, ovo je tvoj trenutak: Vruća stolica 2016

Šta obući? Kako se ponašati na razgovoru za posao? Kako napisati CV? -Pitanja su koja muče svaku mladu osobu na samom početku karijere. Ukoliko i ti imaš slične dileme, Vruća stolica je tu da te pripremi za tvoj najvedi izazov do sada.

Vruća stolica

Po treći put FON-ov centar za razvoj karijere priređuje projekat Vruća stolica na Fakultetu organizacionih nauka. Studenti Univerziteta u Beogradu biće u prilici da 21. maja prisustvuju zanimljivim i vrlo korisnim predavanjima koje se bave načinom selekcije kadrova. Ove godine predavači su ugledni stručnjaci:

  • Dušan Vukanović iz ICT Hub-a, koji de prisutnima pričati na temu “Upravljanje karijerom – most između snova i realnosti”
  • Olgica Radulović iz Robert Bosch-a sa temom: Kako ostaviti dobar prvi i svaki sledeći utisak.
  • Tatjana Vidaković iz Infostud-a na temu: Kako prepoznati kvalitetnog poslodavca

Da bi i ove godine Vruća stolica opravdala epitet interaktivnog projekta akcenat je stavljen na radionice. Svi prisutni moći de da čuju korisne savete o pisanju CV-a, pravilnom izražavanju i ponašanju na intervjuu za posao. Radionice, koje de biti organizovane 22. maja, vodiće:

  • Slobodan Velinov iz Knjaz Miloša
  • Maja Miletić iz kompanije L’Oreal
  • Ivana Marković iz Carlsberg-a
  • Biljana Badža iz Ernst & Young-a
  • Infostud

Kako bi osigurali svoje mesto na Vrućoj stolici potrebno je da svi zainteresovani popune formular na sajtu FON-ovog centra za razvoj karijere. Prijave su otvorene od 11.05.2016. do 18.05.2016. 

Svojim učešćem ovaj događaj de uveličati kompanije: MKgroup, Engineers, Delhaize, Carlsberg, Knjaz Miloš, Frikom, L’Oreal, Ernst & Young , Comtrade i Infostud. One će studentima omogućiti realne simulacije razgovora za posao.

Intervjui će biti održavani od 30.05.2016 pa nadalje u zavisnosti od mogućnosti kompanija.

Prijave za slanje CV-a trajaće od 22.05.2016 do 27.05.2016.

Za više informacija o događaju posetite stranicu FON-ovog centra za razvoj karijere i pratite zvaničnu Facebook stranicu Vruće stolice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here