Rails Girls besplatna radionica programiranja u Nišu

Posle niza uspešnih radionica održanih u Beogradu, Novom Sadu i Kraljevu, Rails Girls zajednica dolazi u Niš! U Deli prostoru će se 11. i 12. marta održati prve besplatne radionice programiranja namenjene devojkama.

Rails Girls je internacionalna volonterska inicijativa koja za cilj ima da približi devojkama programiranje, kroz jednostavne radionice namenjene svim ženama, bez obzira na prethodno iskustvo u programiranju. Sve što učesnice treba da ponesu na radionicu jesu radoznalost, dobro raspoloženje i laptop.

Rails Girls Niš

Očekuje vas učenje uz pomoć mentora koji će sa vama raditi na platformi Ruby on Rails,  zasnovanoj na popularnom i jednostavnom programskom jeziku Ruby. Naučićete osnove veb programiranja i dobiti alat kojim ćete u budućnosti moći da realizujete svoje ideje i stvorite nove poslovne mogućnosti. Dođite da biste se uverile da programiranje ne mora da bude mnogo teško i da itekako može biti zabavno!

Prijave su otvorene do 4. marta, a možete se prijaviti putem linka

Otvoren je poziv i za mentore i sponzore koji bi želeli da pomognu da se radionica održi u što većem obimu. Kontakt: [email protected]

Za više informacija pratite naš sajt Rails Girls Niš kao i fejsbuk grupu Rails Girls Niš

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here