Reverse Mentorship Program 2016

Šta je Reverse Mentorship program?

Reverse Mentorship program pokrenula je kompanija Trizma 2015. godine sa ciljem da se mladima pruži mogućnost da  direktno utiču na kreiranje novih poslovnih strategija kompanije.

Kroz održavanje kreativnih sesija mladi zajednički sa članovima Leadership tima kompanije Trizma formiraju sliku idealne kompanije uz istovremeno sticanje iskustva o kulturi organizacije, liderstvu, menadžmentu i operativnim aktivnostima.

Godine 2016. Reverse Mentorship program je nastavljen čime su novoj generaciji mladih pružene prilike da unaprede svoje potencijale i nauče kako se razvija istinsko partnerstvo uz sticanje znanja vezano za razvijanje novih poslovnih strategija.

Šta je cilj programa?

Cilj samih sesija jeste da se ideje i projekti u okviru kompanije sagledaju iz ugla mladih i da se mladima pruži mogućnost da direktno utiču na kreiranje poslovnog okruženja u kojem će u budućnosti raditi i razvijati svoje veštine.

Kome je program namenjen?

Reverse Mentorship program 2016 namenjen je mladima do 25 godina u procesu visokog obrazovanja i onima koji su nedavno taj proces završili, a koji tragaju za novim profesionalnim i ličnim izazovima.

Koje su prednosti za učesnike?

Besplatna obuka u Trizma learning centru po izboru iz različitih oblasti:

 1. Kurs stranog jezika po izboru u saradnji sa školom stranih jezika Berlitz
 2. Lean kursevi po izboru: Lean Leadership program, Lean Project management training, Exclusive project training-coaching, Customer orientation workshop.
 • Učenje alata iz Lean poslovne metodologije
 • Upoznavanje sa alatima za kreativno i analitičko razmišljanje
 • Upoznavanje sa funkcionisanjem velikih sistema i razvoju ideja i projekata u okviru velikih sistema

Reverse Mentorship

Ovakav projekat mladima donosi niz praktičnih mogućnosti:

 • Mogućnost istinske participacije i direktnog učestvovanja u menjanju organizacione kulture kompanije;
 • Sticanje znanja o načinu funkcionisanja jedne kompanije;
 • Profesionalno usmeravanje i podrška iskusnih menadžera;
 • Sticanje iskustva kroz saradnju sa ljudima različitih profesija i interesovanja;
 • Mogućnost pohađanja kurseva po izboru Trizma Learning Centra;
 • Stvaranje kontakata između mladih sličnih interesovanja

Kako se prijaviti za učešće?

 1. Poslati ličnu biografiju,
 2. Poslati motivaciono pismo za učešće u programu (do jedne A4 strane, font 12) na adresu: [email protected] sa subject-om maila: Prijava za Reverse mentorship program 2016.

Kreativne sesije će se održavati jednom mesečno u prostorijama Trizma Learning centra na adresi: Tošin bunar 272, na Novom Beogradu.

O Trizmi

Svoje poslovne aktivnosti kompanija Trizma realizuje u okviru BPTO (Business Processes and Technology Outsourcing) biznisa i danas naše usluge pružamo klijentima na 5 kontinenata. Naš fokus je na implementaciji i unapređenju korisničkih servisa. Sve usluge koje pružamo usmerene su na izuzetnost korisničkog iskustva kroz angažovanje stručnjaka koji kroz naše programe obuke, procese i partnerstvo sa globalnim klijentima upravljaju korisničkim procesima, pružaju tehničku i operativnu podršku ili analiziraju razvoj poslovanja.

Naše poslovno okruženje je izuzetno dinamično a naše timove čine pojedinci sa različitim znanjima kao što su: razvoj aplikacija, razvoj proizvoda, arhitekure mreža, tehnička podrška, razvoj informacionih tehnologija i podrška različitim poslovnim procesima – finansije, prodaja, analiza podataka i drugo. Trizma je osnovana 2002. godine i od samog početka naše poslovno usmerenje jeste stalni razvoj i kreiranje novih poslovnih prilika. Naša orijentacija na svetsko tržište rezultira stalnom mogućnošću izbora interesantnih novih pozicija.

Energija i ambicija naših zaposlenih kao i kandidata za naše nove poslovne izazove jesu naša mogućnost da iz Srbije radimo sa celim svetom.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here