SAJAM STIPENDIJA 8.OKTOBRA NA UNIVERZITETU U BEOGRADU

Univerzitet u Beograd organizovaće SAJAM STIPENDIJA u zgradi Rektorata u četvrtak, 8.oktobra 2015.god. od 10 do 16 časova.

Sajam stipendija predstavlja jedinstvenu priliku da se na jednom mestu okupe različite institucije i predstave stipendije i druge oblike finansijske podrške dostupne studentima na osnovnim i master studijama i diplomiranim studentima u Srbiji i inostranstvu. 

baner-uss2015-w300

Namera je organizatora da se tokom sajma uputi poruka studentima da je u Srbiji na raspolaganju veliki broj stipendija, kako za studiranje u inostranstvu tako i za nastavak studiranja u Srbiji; da su programi stipendija dostupni svima; da uspeh tokom školovanja nije presudan element prilikom aplikacije, već njihova motivacija i dodatni angažman tokom studija.

U zgradi i dvorištu Kapetan Mišinog zdanja na Studentskom trgu okupiće se predstavnici institucija koje dodeljuju stipendije, nagrade, jednokratnu finansijsku pomoć studentima Univerziteta u Beogradu za studije u Srbiji i studije u inostranstvu (Zadužbine, ministarstva, opštine, fondacije, obrazovne institucije, ambasade, kulturni centri, kompanije i nevladin sektor).

Na jednom mestu biće dostupne informacije o različitim programima stipendija, potrebnoj dokumentaciji za aplikaciju, rokovima za podnošenje dokumentacije kao i kontakt osobama.

Više informacija o programu i izlagačima pogledajte na:

http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/sajam-stipendija-2015

 

Pozivaju se studenti i diplomirani studenti osnovnih, master i strukovnih studija i mladi profesionalci kojima su stipendije potrebne u svrhu kontinuiranog profesionalnog usavršavanja da posete Sajam stipendija 8.oktobra 2015. godine. Ulaz je slobodan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here