Saradnja studenata Ekonomskog fakulteta i FON-a donela pobedu na ovogodišnjem Case Study Show-u

Tim „Air Guru’s“, koji čine Nemanja Jovanović, student Ekonomskog fakulteta, i Maja Jovanović, Aleksandra Kokunešovski i Dušan Stevanović, studenti Fakulteta organizacionih nauka, pobedio je u rešavanju studije slučaja kompanije „Air Serbia“ na ovogodišnjem „Case Study Show“-u. Takmičenje je održano 13. i 14. marta ove godine na Fakultetu organizacionih nauka.

Tim „Air Guru’s“, koji je povezalo pre svega prijateljstvo, a zatim i zajednička želja za učešćem na takmičenju ove vrste, u borbi za prvo mesto našao se u konkurenciji sa još tri tima. Kompanija „Air Serbia“ takmičarima je zadala problem „Enhancement of guest experience through boarding and in-flight” pet dana pre finala i obezbedila konsultacije sa predstavnicima kompanije. Dva dana pred finale takmičari su imali obavezu da predaju svoja rešenja, a zatim da ih na finalu prezentuju i brane na engleskom jeziku, pred žirijem sastavljenim od 8 predstavnika „Air Serbia“ i „Etihada“. Tim „Air Guru’s“ odneo je ubedljivu pobedu zahvaljujući svojoj jedinstvenoj strategiji, kao i prezentacionim veštinama. Članovi pobedničkog tima nagrađeni su praksom u kompaniji „Air Serbia“, koja će se realizovati u narednim mesecima.

Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu je najveća i najeminentnija naučno-obrazovna ustanova u regionu na polju ekonomskih nauka, poslovnog upravljanja i statistike, sa tradicijom dugom skoro 80 godina.  Na Fakultetu je do sada diplomiralo preko 40000 studenata, oko 2170 je nastavilo poslediplomske studije i steklo naziv magistra nauka dok je oko 730 steklo titulu doktora nauka. Fakultet predano radi na saradnji sa stranim univerzitetima i institucijama, na naučno-istraživačkom radu, izdavačkoj delatnosti i angažmanu što većeg broja nastavnika i studenata u svim bitnim tokovima privrede.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here