Saznaj sve o studiranju u inostransvu: Upoznaj Erasmus+ program razmene!

  Portal Mladi organizuje događaj pod nazivom “Studiranje u inostranstvu – Erasmus+ program razmene” koji će se održati na Ekonomskom fakultetu, 2. marta u 19h. 

  Tema kojom ćemo se baviti je rezultat vaših stavova koje ste podelili sa nama a tiču se zemalja u kojima biste voleli da studirate. U anketi koju smo sproveli na uzorku većem od 1000 ljudi, najveći broj vas je označio Nemačku, Veliku Britaniju, Španiju i Norvešku kao najprimamljivije destinacije za vaše vaše buduće obrazovanje. 

  Apliciranje i odlazak na razmenu je složen proces koji zahteva detaljno informisanje o svemu. Već na prvom koraku javljaju se pitanja za koja niste sigurni gde da potražite odgovor i kako da im pristupite. Za Erasmus ste čuli ali niste baš detaljno upućeni u to kako funkcioniše i šta može da vam pruži?

  Da bismo rešili sve nedoumice i olakšali vam donošenje odluke u vezi sa studiranjem u inostranstvu, pozvali smo ljude koji su studirali u raznim zemljama i koji mogu iz ličnog iskustva da vam odgovore na pitanja i daju savete. 

  Ne propustite priliku da saznate sve što vas zanima! Vidimo se u četvrtak, 2. marta na Ekonomskom fakultetu (sala a4).

  PRIJAVNI FORMULAR 

   
   
  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here