Serbia Youth Voice – Budi i ti glas mladih u Srbiji!

Priključi se mladima širom Srbije i iskaži svoje mišljenje u vezi sa kvalitetom studija i
biznis okruženjem u kakvom želiš da radiš.

Coca-Cola HBC, GfK i AIESEC Srbija te pozivaju da se priključiš mladima cele Srbije koji imaju jedinstvenu priliku da iskažu svoje mišljenje u vezi sa trenutno najvećim izazovima koji utiču i oblikuju njihovu karijeru i budućnost. Svako od nas ima šta da kaže na temu obrazovanja, efikasnog učenja, o tome gde vidi svoju buduću karijeru, ali često ništa ne govorimo jer mislimo da nema ko da nas čuje. Šta ako ipak ima?

Pred tobom je upitnik koji je posvećen trenutno najvažnijem izazovu pred mladim ljudima u Srbiji, a to je odnos obrazovanja, zaposlenja i građenja buduće karijere. Imaš priliku da jasno izraziš svoj stav šta je ono što želiš da vidiš u budućnosti, kakav način obrazovanja, kakve promene i kakav pristup kompanija prema mladim ljudima. Daj svoj glas vrednostima koje želiš da vidiš u poslovnom okruženju, uslovima koji će te motivisati da napreduješ i ostalim aspektima koji utiču na tvoje lično i profesionalno usavršavanje.

“Kao kompaniji koja zapošljava preko 400 pripadnika generacije Y važno nam je da ostanemo aktivan učesnik u dijalogu i razumemo potrebe mladih. Način razmišljanja mladih ljudi, njihova motivacija i vrednosti za koje se zalažu predstavljaju pokretače razvoja ove zajednice. Podržavajući istraživanje Serbia Youth Voice želimo da se što kvalitetnije upoznamo sa stavovima i razmišljanjima mladih kako bismo sa jedne strane mogli da kreiramo kvalitetne programe dodatne edukacije, a sa druge privučemo i zadržimo najtalentovanije mlade ljude u našim redovima”.

Nina Elezović – Menadžer eksternih komunikacija, Coca-Cola HBC

Odvoji 3 minuta vremena i iskaži svoje mišljenje u anketi koja se nalazi na sledećem linku:http://bit.ly/GlasMladih,a tu možeš pronaći i više informacija o ovoj inicijativi.
AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here