Šeširijada 2016 u Skadarliji

  U organizaciji Društva „Skadarlija“, a uz podršku Turističke organizacije Beograda, održaće se 23. jula u Skadarliji Treći međunarodni šešir-fest “Šeširijada 2016.”

  Šeširijada
  Za sve posetioce obezbeđena je koktel partija, zabavna lutrija, kao i posebne nagradne igre. Koba yagi toys predstaviće izbor dečijih šeširića u okviru Bazara od 17h. Predstaviće se i drugi proizvođači šešira za decu i odrasle, kao i izlagači koji će promovisati ručni rad i srpske proizvode. Predstaviće se veliki broj domaćih vinarija kao i restorana i poslastičarnica.  Program počinje u 17h
  Na kraju programa, oko 21h, planirano je proglašenje najlepšeg muškog, ženskog i dečijeg šešira, ali će se ocenjivati i najbolji starogradski, diplomatski, poslovni, najmanji i najveći šešir.

  Pozivaju se Beograđani, kao i gosti srpske prestonice da toga dana posete Skadarliju i uzmu učešća u jednoj od omiljenih letnjih gradskih manifestacija.

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here