Škola poslovnih veština – Ideje za akciju

Škola poslovnih veština u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta, Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Gradom Beogradom, Svetskom Bankom, projektom UN Globalni Dogovor, Privrednom Komorom Srbije i Britansko – srpskom privrednom komorom organizuje konferenciju pod nazivom IDEJE ZA AKCIJU. 

Vreme: Petak, 20. maj 2016,od 9:30h do 16h; 

              Subota, 21. maj 2016, od 9:30h do 16h

Mesto: Sala Skupštine Grada Beograda, Nikole Pašića 6 

PRIDRUŽITE NAM SE!

Škola poslovnih veština – Ideje za akciju

Za prijavu je potrebno poslati ime i prezime i fakultet/organizacija i poslati na mail  [email protected]

Detalje o samom događaju naći ćete na sledećem linku:

https://www.facebook.com/events/1052974234774299/

Teme kojima će se konferencija baviti su preduzetništvo, osnivanje preduzeća, investicije, liderstvo i programom Ideje za akciju, globalnom inicijativom pokrenutom od strane Vorton škole i Svetske Banke. Glavni cilj konferencije je da se u Srbiji podstaknu studenti, mladi profesionalci i mladi između 18 i 35 godina da razvijaju nove ideje za finansiranje i implementaciju ciljeva održivog razvoja. Strateški pristup konferencije je istraživanje iskustava nekih od najuspešnijih kompanija u preduzetništvu, deljenje ideja i kreiranje biznis planova koji se mogu primeniti.

Predavači su: Đorđija Petkoski Wharton Biznis Škola, Katarina Jovanović Obradović (pomoćnik ministra privrede), Marko Čadež (predsednik Privredne Komore Srbije), Sir Paul Judge (predsednik Britansko – srpske privredne komore), Marijana Pavlović (KPMG), Tijana Koprivica (Delta Holding), Vladimir Marinković (potpredsednik Narodne Skupštine), Branka Drašković (FEFA) i mnogi drugi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here