Slatko druženje na svetski dan sladoleda

Milica Zlatić, studentkinja na master studijama, pokrenula je u oktobru 2016. godine humanitarnu akciju Slatko druženje, koja je korisnicima Kreativno edukativnog centra ( u nastavku KEC) obezbedila sladak obrok.
Milica je povodom osmišljavanja akcije gostovala u emisiji “Da,možda,ne” kao Heroj nedelje, gde je objasnila da korisnicima centra u boravku nedostaje slatki obrok, i tako došla na ideju kako da pokrene akciju. Broj partnera i prijatelja akcije raste i očekujemo veliku spremnost i drugih zainteresovanih da podrže akciju „Slatko druženje“ koje se realizuje u poslastičarnicama, kao i u dnevnom centru Udruženja

slatko druženje

Povodom Svetskog dana sladoleda koji se obeležava u 3. nedelji jula, omsišljen je događaj pod nazivom Slatko duženje za nove živote. Taj događaj predstavlja poziv svim zainteresovanima da posete i uživaju u letnjim poslasticama u objektima koje su podržali akciju, kao i da zabeleže slike omiljenih poslastica koristeći #slatkodruženje, a umesto bakšiša pošalju sms poruku na broj 3331.
Priključi se i TI slanjem sms poruke bilo koje sadržine na broj 3331. (cena poruke iznosi 100 dinara)
I pomoćićeš kupovini ultrazvučnog aparata za regionalni Centar za veštačku i vantelesnu oplodnju koji će biti otvoren pri Opštoj bolnici u Užicu.

Sladoled će se istopiti, a sva dobra dela koja učinimo traju zauvek.
Inicijator akcije Slatko druženje, najavljuje na jesen i pokretanje Slanog druženja kojim će se promovisati razni proizvodi kompanije u kojoj je počela da radi.
Spisak poslastičarnica možete pronaći putem događaja na facebook-u pod naziviom Slatko druženje za nove živote LINK

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here